Avtobus do in iz Zadar

Zdravje in varnost

Poskrbite, da boste med potovanjem z nami varni tudi vi in drugi potniki.
Več

Udobje na avtobusu

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami.
Storitve na naših avtobusih

Obsežna mreža avtobusnih povezav

Izbiraj med več kot 3.000 izletniškimi destinacijami v 35 državah in odkrij Evropo s FlixBusom.
Pregled naših povezav

Potuj okolju prijazno

Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.
Potovanje z avtobusom in okolje

Na tej strani


Avtobusne postaje v Zadar

Prosimo, upoštevaj: na tvoji vozovnici bo naveden tvoj najnovejši naslov.

Odkrij vse destinacije

Turistične informacije o mestu Zadar

Zadar - Informacije o mestu

Zadar je priljubljena počitniška destinacija na severu Dalmacije. Ne le turizem, mesto je pomembno pristanišče in odlična izhodna točka, v kolikor želiš s trajektom do kakšnega otoka. Mesto ima idelno kombinacijo bogate kulturne in zgodovinske dediščine, dalmatinske kulture, zabave in seveda pridiha morja. Kako do Zadra ali drugihg manjših otokov? V kolikor želiš doživeti dopust v pravem pomenu besede, rezerviraj avtobusni prevoz do Zadra – od koder so tvoje poti neomeneje.

Zadar - Znamenitosti

Ogled znamenitosti prični pri mestnih vratih Zadra, na katerih stoji mogočni kip leva s krili. Od tod se odpravi do glavnega trga na kateri stoji cerkev Sv.Donata in poleg katere se nahajata katedrala Sv.Stošije in cerkev Sv.Krševana. Poseben čar ima zadrski forum, ki je že iz obdobja Rimljanov.Nato se sprehodi do zadrske obale ali riviere in se sprosti ob zvokih Morskih orgel. Da, prav si slišal-a. Na obali stojijo naravne »orgle«, ki so jih izoblikovali valovi in danes veljajo kot priljubljena destinacija domačinov kot turistov. »iIzgubi se« po mestu, mimo borovih gozdičkov, parkov vse do krasnih plaž. Izbiraš lahko med kamnito, peščeno in betonsko, najbolj znana je mestna plaža Kolovare, do katere lahko greš peš ali z mestnim avtobusom, ki v sezoni pelje vsakih 10 minut.

Zadar - Nočno življenje

Zadar ima odlično gostilniško kot nočno ponudbo. Ko pade sonce, obišči hrvaško konobo ali goistilno, saj je najboljši način za dober začetek noči. Privošči si odlično morsko hrano; mi ti priporočamo naslednje: Stomotica, Malo misto in Lungo. Lahko izbereš takšno, kjer ob jedi prisluhneš tradicionalnim hrvaškim Klapam ali se kasneje odpraviš v enega izmed barov in klubov: Arsenal, The Garden, Ledana... V kolikor ti ni do pop in elektronske glasbe, pa imaš raje umirjen večer ob kozarcu vina, je vredno omeniti glasbene večere v Sv.Donatu, ki se odvijajo se od začetka julija do sredine avgusta.


Storitve na avtobusu so odvisne od razpoložljivosti