Če imaš težave pri dostopanju do tega spletnega mesta, te prosimo, da nas pokličeš na +49 (0)30 300 137 300 ali prek aplikacije Pomočnik Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Oprosti, najdeno ni bilo nobeno mesto

Videti je, da ne ponujamo destinacij, ki bi se ujemale s tvojim iskanjem. Prosimo, spremeni iskanje ali pa preveri pozneje.

Odpotuj v Slovenijo poceni in brezskrbno z avtobusom

Slovenija je čudovita majhna dežela na jugovzhodu Evrope, ki slovi po svojih čudovitih gorah, jamah, gozdovih in jezerih. Ta destinacija je idealna za vse, ki se ne morete odločiti, ali želite počitnice preživeti na plaži ali v gorah. V Sloveniji namreč lahko doživite oboje brez dolgotrajnega potovanja. Namakaj se v Jadranskem morju v Portorožu v poletnih mesecih ali pa si s svojo družino pozimi privošči smučanje na enem od slovenskih smučišč.

Vendar pa Slovenija ni poznana samo po svoji čudoviti naravi. Če se boš odločil/-a za avtobusni izlet v Slovenijo, te bo avtobus pripeljal v enega od njenih prekrasnih mest. Ne zamudi priložnosti, da spoznaš edinstveno slovensko kulturo, okusiš njihove slastne jedi, ki so tudi posledica vplivov sosednjih držav, ter doživi njihovo raznoliko arhitekturo. Zahvaljujoč izjemni raznolikosti te majhne države bodo tvoje počitnice v Sloveniji zagotovo nepozabne!

Zakaj je avtobus na dolge razdalje najboljša izbira za tvoj izlet v Slovenijo

Informacije o številu kosov prtljage na avtobusu

3 kosi prtljage vključeni

Potuj v Španijo brez dodatnih stroškov in nadležnega vlačenja kovčkov. Na večini avtobusov je prostor tudi za tvoje kolo!

Preveri naše avtobusne vozne rede in poišči svojo avtobusno postajo

Postaje v središču

Pripeljemo te neposredno v najbolj priljubljene počitniške kraje v Španiji

Brezplačen wifi na vseh naših avtobusih

Brezplačen WLAN

Med vožnjo z avtobusom v Španijo uživaj ob brezplačnem WLAN-u, na voljo pa imaš tudi vtičnice.

Ugodne vozovnice

Ugodne vozovnice

Pri potovanju z avtobusom v Španijo prihrani, denar pa raje porabi za drugo rundo tapasov!