Če imaš težave pri dostopanju do tega spletnega mesta, te prosimo, da nas pokličeš na +49 (0)30 300 137 300 ali prek aplikacije Pomočnik Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Avtobus do in iz Dunaj

Informacije COVID-19

Informacije za naše potnike.

Klikni tukaj
Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.

Potuj okolju prijazno

Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.

Potovanje z avtobusom in okolje
Velika mreža avtobusnih povezav

Obsežna mreža avtobusnih povezav

Izbiraj med več kot 2.500 izletniškimi destinacijami v 35 državah in odkrij Evropo s FlixBusom.

Pregled naših povezav
Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in vtičnicami.

Udobje na avtobusu

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami.

Storitve na naših avtobusih

Vozni red za mesto: Dunaj

Najdi vozni red za prevoze med
in
Izberi dneve
Odide
prihod
Dan v tednu Spremembe Odh. Trajanje Prih. Od
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Rezerviraj zdaj' §§
Trajanje: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Čas prestopanja: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
prek  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
prek
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§

Te zanima Dunaj? Več mest, ki so znana po nakupovanje:

Turistične informacije o mestu Dunaj

Privošči si Sachar torto ob Donavi, v mestu Dunaj.

Dunaj - Informacije o mestu

Mesto Dunaj, ki leži ob reki Donava, je urbano mesto s pridihom nostalgije. Ko tvoj avtobus prispe na Dunaj, ti priporočamo, da si narediš načrt v enih od tradicionalnih avstijskih kavarn, kjer si privoščiš Sachar torto. Tako boš imel dovolj moči za intenziven ogled vseh znamenitosti. Ena izmed največjih znamenitosti je »Hofburg bis Stephansdom«, kjer je razgled iz južnega stolpa naravnost osupljiv. V kolikor si na Dunaju zaradi nakupovanja, si preglej našo stran »Nasveti za potovanje« - Nakupovanje.

Belvedere in Schönbrunn sta ena lepših dvorcev v Evropi in pomembna znamenitost Dunaja

Dunaj - Znamenitosti

Eno od največjih priporočil je, da vzameš avtobus za Dunaj in znamenitosti mesta ogledate spočiti, brez naporne vožnje. Zagotovo nepogrešljiv je obisk dveh izmed najlepših baročnih dvorcev v Evropi, to sta palači Belvedere in Schönbrunn. Notranjost slednje je bogato opremljen in ustvarja vtis razkošnega življenja družine Kaiser, ki je tu prebivala zadnja stoletja. V velikem grajskem parku ne boš mogel obiti impresivnih vodnjakov, rimskih ruševin in najstarejšega živalskega parka na svetu - Schoenbrunn Zoo. Čeprav v Avstriji, lahko najdeš tudi špansko jahalno šolo, katera zgodovina sega davno nazaj kar pomeni, da ti bo avtobusni prevoz do Dunaja in ogled tega prečudovitega mesta ostal v spominu. Če bi si želel v živo videti konje lipicance, njihovo urjenje in to neverjetno umetnost, obišči Hofburg.

Dunaj odraža bogato kulturo in glasbeno zgodovino

Dunaj - Kultura in zgodovina

Mesto ima bogato kulturo in veliko možnosti za udeležbo le-teh. Najpomembnejša je Dunajska državna opera, ki je sedež svetovno znanih opernih in baletnih predstav, orkestrov in ostalih izvedb. Stavba sama je vredna ogleda zaradi njene arhitekture in tudi zato, saj so največji svetovni skladatelji kot so Mozart, Brahms in drugi preživeli veliko število svojih dni. Dunajsko gledališče imenovano Burghteater je prav tako zelo znano in velja za eno najbolj prestižnih. Najdeš ga nasproti mestne hiše. V mestu je veliko muzejev, ki ponujajo vpogled v življenje Elizabete Bavarske, avstrijske cesarice poznane pod nadimkom »Sissi« in nekaj bolj sodobnih, ki prikazujejo življenje znanega avstrinjskega pevca, pod imenom Falco. 

Potuj na Dunaj in uživaj pestro nočno življenje

Dunaj - Nočno življenje

Si želiš doživeti klub sceno na drugačen način, v klubih nastalih v 90tih letih? »Das Flex« je eden izmed največjih in najbolj znanih klubov in idealena destinacija za zabavo do jutra. Če si nočna ptica, ki rada preživi noč na mirennejši način, Dunaj ponuja veliko lounge barov s sproščujočo atmosfero. Za poletne mesece priporočamo obisk bara »Café Leopold«, ki se nahaja v »Museumquartier« četrti, eni najbolj poznanih po disco in trance glasbi.

Dunaj je tudi športno mesto, kjer lahko uživaš v številnih zelenih površinah!

Zanimivosti o mestu Dunaj

Avstrijska prestolnica ni le mesto poznano po kulturi, vendar je Dunaj tudi športno mesto, kjer je plavanje priljubljen šport. V kolikor si želiš preživeti športni vikend na Dunaju, imaš možnost izbire med zunanjimi in notranjimi bazeni. Poleg tega se vsako leto odvija dunajski maraton, kjer tekaška proga poteka čez center mesta. Sprehodi se po parku, uživaj v zelenih površinah, ki pokrivajo kar polovico mesta. To je eden od razlogov, ki uvršča Dunaj med mesta z najvišjo kakovostjo življenja. V parkih boš zasledil posameznike, ki hodijo po vrvi (slackline), mimoidoče tekače in tiste, ki se sproščajo, uživajo v pikniku. To je bilo le nekaj idej, kako lahko preživiš prosti čas na Dunaju. 

Dunaj: Tvoje avtobusne postaje

Upoštevaj, da ima Dunaj več avtobusnih postaj (7).
Avtobusna vozovnica od 3,99 €
Število povezav iz Dunaj 255
Število avtobusnih postaj v Dunaj 7
Država Avstrija