Če imaš težave pri dostopanju do tega spletnega mesta, te prosimo, da nas pokličeš na +49 (0)30 300 137 300 ali prek aplikacije Pomočnik Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Avtobus do in iz Frankfurt

Informacije COVID-19

Informacije za naše potnike.

Klikni tukaj
Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.

Potuj okolju prijazno

Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.

Potovanje z avtobusom in okolje
Velika mreža avtobusnih povezav

Obsežna mreža avtobusnih povezav

Izbiraj med več kot 2.500 izletniškimi destinacijami v 35 državah in odkrij Evropo s FlixBusom.

Pregled naših povezav
Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in vtičnicami.

Udobje na avtobusu

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami.

Storitve na naših avtobusih

Vozni red za mesto: Frankfurt

Najdi vozni red za prevoze med
in
Izberi dneve
Odide
prihod
Dan v tednu Spremembe Odh. Trajanje Prih. Od
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Rezerviraj zdaj' §§
Trajanje: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Čas prestopanja: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
prek  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
prek
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§

Te zanima Frankfurt? Več mest, ki so znana po živalski vrtovi in akvariji:

Turistične informacije o mestu Frankfurt

Frankfurt ali Mainhatten je mesto nebotičnikov

Frankfurt - Informacije o mestu

Frankfurt je mesto nebotičnikov, bančništva in poslovnih priložnosti, ki ga domačini radi poimenujejo »Mainhatten«. Že na avtobusu do Frankfurta boš lahko opazil visoke nebotičnike, ki so posebnost nemškega mesta in zanimive zgradbe s sodobno arhitekturo kot zgodovinske iz preteklih obdobij. Mesto ima skoraj 700.000 prebivalcev, kar ga uvršča v največje mesto v Hessnu. Eden od razlogov za obisk Frankfurta je tudi razstavni center (ekshibicijski center) in pa letališče Frankfurt, drugo najbolj obiskano letališče v Evropi (2. mesto si deli s pariškim CDG letališčem) in tako zaostaja le za londonskim letališčem Heathrow.

Znamenitosti mesta Frankfurt

Frankfurt - Znamenitosti

Odpravi se na izlet v Frankfurt in si oglej bogate znamenitosti. V starem mestnem jedru obstaja veliko lepo ohranjenih stavb, ki so vredne ogleda, lep primer je katedrala Svetega Bartholomäus -a. Pred vhodom leži arheološki vrt in izkopanine iz rimskega in karolinškega obdobja. Najstarejša in najvišja stavba v Frankfortu je slikovit nebotičnik Römer, ki krasi mnoge razglednice in druge slike. Sprehodi se po promenadi imenovali »Zeil«, vse do železniške postaje, ki je razpotje med moderdnim delom z visokimi nebotičniki in zgodovisnkim delom mesta. Ko se boš pripeljel z avtobusom v Frankfurt, tega ne smeš spregledati.  Poleg »Deutche Bank« dvojčkov stoji »Messeturm«, ki spominja na ogromni svinčnik. V notrinajosti boš našel sprejemno ložo z 20 metrskim stropom, ki jo lahko obiščeš ob prihodu avtobusa v Frankfurt. Bi rad imel razgled na vso mesto? Povzpni se na na vrh Eschenheim stolpa, ki je v srednjem veku predstavljal vhod v mesto. 

Embankment je stičišče muzejev v Frankfurtu

Frankfurt - Kultura in zgodovina

Mesto ponuja številne muzeje, poznan je »Embankment«, ki je stičišče več muzejev. V kolikor želiš obiskati tudi druge, ti priporočamo nakup »muzejske vstopnice«, kjer lahko ceneje dostopaš do vseh 34 muzejev v mestu. Narodni muzej naravne zgodovine je Senckenberg, poleg tega pa lahko večer preživiš v gledališču (priporočamo Fritz Rémond), koncertni dvorani ali operi, ki je večkrat prejela naziv kot »Opera leta«. 

Pestro nočno življenje v mestu Frankfurt

Frankfurt - Nočno življenje

Nočno življenje v Frankfurtu je živahno zaradi pestrega seznama dogodkov, ki se vrstijo vse dni v tednu. »Batschklapp« je rock klub, s tradicijo saj deluje že od leta 1976. V kolikor imaš rad jazz glasbo, pojdi v »The jazz cellar«, kjer je vzdušje sproščeno, udobno in vedno zanimivo. Za privržence pop, rock, hip hop, r&b in drugih glasbenih slogov priporočamo klub »King Kamehameha Club«, kjer boš zagotovo našel nekaj zase. 

Frankfurt ponuja številne športne in kulturne dogodke, obišči jih z avtobusom

Zanimivosti o mestu Frankfurt

"Hauptwache" je glavni mestni trg, ki je le nekaj postaj oddaljen od glavne železniške postaje, kjer se vije živahen tempo življenja. V neposredni bližini glavnega trga se nahaja nakupovalna ulica »Zeil«, kjer vsak pravi »shopaholic« najde kos zase. Že sama želja po nakupih je dovol dober razlog, za avtobusni prevoz do Frankfurta. V kolikor si športni navdušenec, ti v mestu ne bo dolgčas, pa naj bo to košarka, nogomet, hockey ali trampolin. :) Zagotovi si nekaj prostih dni, rezerviraj avtobusno vozovnico do Frankfurta in vstopnico za športni, kulturni ali zabavni dogodek. V kolikor rabiš idejo, dva večja dogodka sta zagotovo »Hessen tanzt« (plesno tekmovanje), kot »Frankfurt maraton«, kjer si lahko gledalec ali kar udeleženec maratona.

Letališče v Frankfurtu je eno večjih v Evropi

Okolica mesta - Frankfurt

V okolici mesta se nahaja najbolj pomembno nemško in tretje najbolj obiskano evropsko letališče. Takoj za Londonom in Parizom, ima frankfurtsko letališče pogoste povezave do celega sveta. Letališče je enostavno dosegljivo z vlakom (S-bahn) in avtobusom. 

Frankfurt: Tvoje avtobusne postaje

Upoštevaj, da ima Frankfurt več avtobusnih postaj (4).
Avtobusna vozovnica od 3 €
Število povezav iz Frankfurt 338
Število avtobusnih postaj v Frankfurt 4
Država Nemčija