Avtobus do in iz Bratislava

Zdravje in varnost

Poskrbite, da boste med potovanjem z nami varni tudi vi in drugi potniki.
Več

Udobje na avtobusu

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami.
Storitve na naših avtobusih

Obsežna mreža avtobusnih povezav

Izbiraj med več kot 3.000 izletniškimi destinacijami v 35 državah in odkrij Evropo s FlixBusom.
Pregled naših povezav

Potuj okolju prijazno

Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.
Potovanje z avtobusom in okolje

Na tej strani


Avtobusne postaje v Bratislava

Prosimo, upoštevaj: na tvoji vozovnici bo naveden tvoj najnovejši naslov.

Odkrij vse destinacije

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, vsi FlixBusovi avtobusi v kraj Bratislava so opremljeni za potnike z omejeno mobilnostjo. Stremimo k temu, da bi bili naši avtobusi čim udobnejši in dostopnejši za ljudi z omejitvami in omejeno mobilnostjo. Živali spremljevalke so dovoljene na vseh FlixBus avtobusih, ki potujejo v kraj Bratislava. Prevoz invalidskih vozičkov, zložljivih invalidskih vozičkov, pripomočkov za hojo in drugih pripomočkov za mobilnost, je brezplačen.
Če se načrti spremenijo, lahko odpoveš ali spremeniš avtobusno vozovnico v kraj Bratislava do 15 minut pred odhodom. Za več informacij obišči našo politiko odpovedi in vodnik po spremembah.
Avtobusno vozovnico do kraja Bratislava lahko uporabiš tako, da vozniku preprosto pokažeš QR kodo iz e-poštne potrditve ali znotraj FlixBusove aplikacije. Vozovnice ti ni treba natisniti.
FlixBus ponuja cenovno ugodna avtobusna potovanja v kraj Bratislava, nizke cene pa se začnejo že za 4,49 €, odvisno od lokacije odhoda.
Nakup avtobusne vozovnice do kraja Bratislava je enostaven. Rezerviraš lahko na spletu ali uporabiš brezplačno FlixBusovo aplikacijo za kar najbolj priročno izkušnjo in najboljše ponudbe. Poleg tega pa lahko rezerviraš sedež za vožnjo z avtobusom v kraj Bratislava med postopkom rezervacije, če je ta možnost na voljo. Izbiraš lahko med različnimi vrstami sedežev, kot so panorama, miza in ležalni sedeži. FlixBus za plačilo avtobusne vozovnice v kraj Bratislava sprejema številne načine plačila, kot so direktna debetna kartica, kreditna kartica (Visa/Mastercard/Maestro/Amex), PayPal, Carte Bleue in iDEal. V postopku odjave izberi najpriročnejši način zase. Zmanjšaš lahko tudi svoje ogljične emisije tako, da med rezervacijo avtobusne vozovnice pri FlixBusu izbereš možnost kompenzacije CO₂.
Bratislava ima 4 avtobusnih postaj. Obišči to stran za lokacije na zemljevidu.
Prihod v kraj Bratislava s FlixBusom je preprost s povezavami iz 174 različnih mest. Na tvojem avtobusnem potovanju v kraj Bratislava uživaj ob dodatnem prostoru za noge, električnih vtičnicah in sanitarijah. Večina naših avtobusov je opremljena tudi z brezplačnim Wi-Fijem. Da lahko koristiš vtičnice na avtobusih, ne pozabi vzeti s seboj ponilnikov. Prihrani pri namestitvah in se odpelji z nočnim avtobusom, če to ustreza tvojemu urniku.
Ko greš v kraj Bratislava s FlixBusom ti ni treba skrbeti glede količine prtljage. Tvoja avtobusna vozovnica vključuje BREZPLAČEN kos osebne prtljage (30x42x18 cm, do 7 kg) in en kos prijavljene prtljage (50x80x30 cm, do 20 kg). Za informacije o dodatni ali posebni prtljagi si oglej to stran. Mnogi naši avtobusi so opremljeni z nosilci za kolesa zadaj ali pa imajo posebne prevleke za kolesa. Oglej si to povezavo za navodila o jemanju kolesa v kraj Bratislava in to povezavo za stroške prevoza koles.
Iščeš več dogodivščin? Najpopularnejše destinacije, do katerih lahko zlahka dostopaš iz kraja Bratislava so Dunaj, Dunaj letališče, Budimpešta. Ta mesta ponujajo cel kup izkušenj, zato začni raziskovati še danes!

Turistične informacije o mestu Bratislava

Bratislava - Informacije o mestu

Bratislava je eno izmed bolj popularnih mest Vzhodne Evrope. Kot slovaška prestolnica se ponaša z številnimi zanimivostmi in hkrati dokaj ugodnimi cenami. Nahaja se ob bregoma reke Donave in Morave, kjer se nahajajo tudi številni parki. V mestu se odvijajo vinski, glasbeni in drugi festivali in prireditve, kot je vinski festival Bratislava Ball, Junifest in drugi. V kolikor ti zadišijo tipične specialitete, obišči lokalno restavracijo in naroči »Bratislavský rožok« (tipična slovaška jed-poseben kruh).Med potovanjem z našimi avtobusi do srca Slovaške, boš lahko občudovall vinograde na pobočjih Karpatov, vse do ene izmed avtobusnih postaj v mestu, kjer te bo navdušila slikovita pokrajina.

Bratislava - Znamenitosti

Ena glavnih znamenitosti Bratislave je izrisana na kovancu za evro. Uganeš katera? To je bratislavski grad, ki je v času Marije Terezije bil sedež kraljevega guvernerja. Poleg tega, nedaleč iz mestnega središča, se nahaja še en grad, imenovan Devin grad (Bratrislava). Staro mestno jedro je polno znamenitosti, večinoma v baročnem slogu. Katedrala Sv. Martina je poznana po kronanju madžarskih kraljev. Kot znamenitos si splača ogledati tudi univerzitetno knjižnjico, kjer je v 19. stoletju zasedal madžarski parlament. Zelo zanimiva je tudi »modra cerkev« oz. cerkev Sv.Elizabete, ki je avtentična zaradi njene modre barve. V kolikor si želiš videti najboljši razgled na Bratislavo peš, obišči spomenik Slavin, ki je posvečen na tisoče sovjetskih vojakov, ki so umrli med drugo svetovno vojno. Druga opazovalna točka je restavracija UFO, kjer si privoščiš tipično slovaško hrano na 95 metrih nadmorske višine. Most, na katerem se restavracija nahaja se imenuje Novi most ali »Nový most«. Od tod se sprehodi do parka Janka Krala ali do največjega parka v mestu imenovanem Horski park.

Bratislava - Kultura in zgodovina

Mesto ima bogato zgodovino, kjer so mu vladali številni narodi, nazadnje so Slovani zgradili svojo državo »Veliko Moravsko Kraljevstvo«. Leta 1993 je Bratislava, z odcepitvijo od Češkoslovaške postala njeno glavno mesto. Že na poti z avtobusom do Bratislave boš lahko videl/-a veliko raznolikosti, ki so posledica različnih vladavin- od Rimljanov, do Turkov. V kolikor načrtuješ ostati v Bratislavi nekaj dni, ti priporočamo nakup kartice »Bratislava city«, ki ponuja številne popuste ob obisku galerij, muzejev, restavracij, trgovin in kjer je javni prevoz vključen v ceno. Najbolj znani muzeji so: Slovaški nacionalni muzej, mestni muzej Bratislave, Slovaški naravoslovni muzej ter muzej farmacije.

Bratislava - Nočno življenje

Bratislava ima pestro dogajanje podnevi kot ponoči. Če si želiš umirjenega večera ob kozarcu vina ali koktejlu, ti priporočamo Sky Bar, kjer lahko uživaš razgled na Bratislavo ponoči.Poleg tega so tukaj še Cocolo, Primi in Havana. Mesto nima le številnih barov in cocktail barov, temveč številne klube, po katerih ga mladi radi poimenujemo »Partyslava«. Obišči Masquerade Club, Channels Night Club, nočni klub Trafo, The Club...V mestu je tudi veliko nočnih plesnih klubov, strip clubov in podobno...

Avtobusi iz in v kraj Bratislava

Poišči cenovno najugodnejše avtobusne vozovnice iz in v kraj Bratislava

Iščeš poceni avtobusne vozovnice iz v kraj Bratislava? Mi poskrbimo zate z avtobusi, ki povezujejo Bratislava že za 4,49 € – lahko pa prihraniš še več, če rezerviraš vnaprej. Imamo 4 postaj v kraju Bratislava do njih pa lahko dostopaš od 174 krajev odhodov. Le preveri na FlixBus mreži, če imaš povezavo v svojem mestu!

Zakaj potovati iz ali v kraj Bratislava s FlixBusom

FlixBus združuje ugodne cene z udobjem, da lahko ponudi izvrstno potovalno izkušnjo svojim potnikom. Uživaj v udobni vožnji iz ali v kraj Bratislava z našimi storitvami na avtobusih, kot so brezplačen Wi-Fi in električne vtičnice. Izberi svoj najljubši sedež pri rezervaciji in potuj pomirjeno, ker veš, da tvoja vozovnica vključuje en kos osebne prtljage in eno prijavljeno prtljago.

Kako lahko rezerviraš svojo avtobusno vozovnico iz ali v kraj Bratislava

Rezervacija vozovnice s FlixBusom je enostavna: na tem spletnem mestu ali v brezplačni FlixBus aplikaciji lahko opraviš rezervacijo z le nekaj kliki. Ko kupiš svojo vozovnico iz ali v kraj Bratislava na spletu, lahko izbiraš med različnimi varnimi načini spletnih plačil, kot so direktna debetna kartica, kreditna kartica (Visa/Mastercard/Maestro/Amex), PayPal, Carte Bleue in iDEal. Alternativno pa lahko plačaš tudi z gotovino kar na avtobusu ali na prodajnem mestu.

Storitve na avtobusu so odvisne od razpoložljivosti