Če imaš težave pri dostopanju do tega spletnega mesta, te prosimo, da nas pokličeš na +49 (0)30 300 137 300 ali prek aplikacije Pomočnik Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Rezervacije sedežev

Rezervacija sedeža

Želiš kar največje udobje med vožnjo? Potem pri rezervaciji rezerviraj svoj najljubši sedež. Na skoraj vseh povezavah naše mreže imaš zdaj možnost izbrati in rezervirati sedež po lastni izbiri že pred vožnjo.

Potuješ s prijateljem, prijateljico ali z družino? Potem že zdaj poskrbi, da boste vedno sedeli skupaj.

Sprosti se in uživaj v razgledu na izletu na enem od panoramskih sedežev. Na enem od sedežev za mizo lahko sediš udobneje.

Na rezerviranem najljubšem sedežu se tvoja vožnja lahko začne povsem sproščeno in brez stresa!

Kategorije sedežev

Pri vožnji s FlixBusom lahko izbiraš izmed treh kategorij:

Panorama
Panorama:
boljši razgled na izletu
Miza
Miza:
več udobja na sedežu z mizo na naših dvonadstropnih avtobusih
Klasika
Klasika:
sedež po tvoji izbiri
Rezervacija sedeža

Kako lahko rezerviram sedež?

Če na tvoji povezavi ponujamo rezervacijo sedeža, bo to prikazano pri postopku rezervacije na spletnem mestu ali v aplikaciji po vnosu informacij o potnikih.  Rezervacijo sedeža lahko opraviš tudi pri naših agencijah in prodajalnah.

Provizija za rezervacijo sedeža je odvisna od vrste izbranega sedeža in oddaljenosti.  Vse cene za rezervacije sedežev najdeš tukaj.

Številka tvojega sedeža bo navedena na vozovnici. V naših avtobusih z možnostjo rezervacije sedeža najdeš številke sedežev na višini oči na predalih za ročno prtljago v temnosivi barvi.

Dodajanje rezervacije sedeža, spreminjanje in storniranje:

Rezervacija je možna izključno med postopkom rezervacije. Trenutno dodatnega sedeža ni mogoče rezervirati naknadno.  Če želiš sedež stornirati ali spremeniti, klikni tukaj.

Skupine:

Rezervirani sedeži niso dodeljeni posameznikom iz tvoje rezervacije.  Vsak član skupine lahko prosto izbere enega od rezerviranih sedežev.

Kako prepoznam svoj sedež na avtobusu?

Glede na posamezni izlet lahko rezerviraš celoten avtobus ali le posamezne vrste. Rezervacij sedežev ne nudimo le na peščici avtobusov. 

Če imaš rezervacijo za določen sedež, bo številka tvojega sedeža navedena na vozovnici.
V avtobusih z možnostjo rezervacije sedeža so številke sedežev v višini oči na predalu za ročno prtljago.

Če nisi rezerviral/-a sedeža, vendar imaš na vozovnici dodeljen sedež, te prosimo, da se usedeš na ta sedež.

Če nisi rezerviral/-a sedeža in na svoji vozovnici nimaš dodeljenega sedeža, lahko prosto izbiraš med prostimi sedeži z zeleno nalepko, ki jih ni mogoče rezervirati.  Da si v tem primeru zagotoviš določen sedež, ti priporočamo, da si na avtobusu čim preje.  Gibalno ovirane osebe in potniki imajo seveda prednost pri izbiri sedežev.