Avtobus Split ↔ Zadar

od 14,49 €

Zdravje in varnost

Poskrbite, da boste med potovanjem z nami varni tudi vi in drugi potniki.
Več

Udobje na avtobusu

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami.
Storitve na naših avtobusih

Obsežna mreža avtobusnih povezav

Izbiraj med več kot 3.000 izletniškimi destinacijami v 35 državah in odkrij Evropo s FlixBusom.
Pregled naših povezav

Potuj okolju prijazno

Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.
Potovanje z avtobusom in okolje

Na tej strani


Avtobusne postaje v Split

Prosimo, upoštevaj: na tvoji vozovnici bo naveden tvoj najnovejši naslov.

Odkrij vse destinacije

Pogosto zastavljena vprašanja

Zadnji FlixBusov prevoz iz kraja Split v kraj Zadar odide ob 19:00.
V kraju Split je ena avtobusna postaja; Split (avtobusna postaja). V kraju Zadar je ena sama avtobusna postaja; Zadar avtobusna postaja Lokacijo FlixBusovih postaj najdeš na zemljevidu na tej strani.
Ne, ni ti treba natisniti vozovnice za potovanje iz kraja Split v kraj Zadar. Ob vstopu na avtobus vozniku preprosto pokaži vozovnico na pametnem telefonu ali tablici. Vendar pa priporočamo, da imaš za rezervo pri sebi tudi tiskan izvod.
Najzgodnejši FlixBusov prevoz iz kraja Split v kraj Zadar odide ob 06:00.
Iz kraja Zadar lahko preprosto prideš do 152 vznemirljivih lokacij. Najpopularnejše destinacije, povezane s krajem Zadar so Zagreb, Split, Plitvička Jezera. Svoje naslednje potovanje načrtuj vnaprej, da dobiš najboljše ponudbe!
Da, nočni avtobusi vozijo na progi iz kraja Split v kraj Zadar. Ko si na nočnem avtobusu, lahko izkoristiš storitve, ki jih ponujamo. Uživaj z veliko prostora za noge na sedežih, ki jih je mogoče nagniti nazaj, da si zagotoviš udoben spanec na potovanju v kraj Zadar. Na nočnem avtobusu iz kraja Split v kraj Zadar so na voljo vtičnice in Wi-Fi, tako da se lahko zlahka zviješ v klopčič in si ogledaš film skozi ves čas vožnje.
Seveda! Potovanja za konec tedna iz kraja Split v kraj Zadar so na voljo, tako da lahko začneš v petek in se vrneš v nedeljo.
Avtobusna proga iz kraja Split v kraj Zadar pokriva 157 km. FlixBus te lahko pripelje iz kraja Split v kraj Zadar v 2 ure 15 minute. Najhitrejši avtobus na tej povezavi ima 2 postaj(o). Avtobusi FlixBus, ki potujejo iz kraja Zadar v kraj Split, omogočajo dodaten prostor za noge, zasebne vtičnice in sanitarije. Večina avtobusov je opremljena tudi z brezplačnim Wi-Fijem. Poleg tega lahko rezerviraš sedež za svoj avtobusni prevoz v kraj Zadar med postopkom rezervacije glede na razpoložljivost. Izbiraš lahko med različnimi vrstami sedežev, kot so panorama, miza in ležalni sedeži. Potovanje z avtobusom iz kraja Split v kraj Zadar je ena najbolj okolju prijaznih možnosti, ki so na voljo, saj zmanjša emisije, povezane s prometom, potniki pa lahko zmanjšajo svoje ogljične emisije ko potujejo s FlixBusom tako, da kliknejo na kvadratek za kompenzacijo CO₂ pri rezervaciji vozovnice.
Iz kraja Split v kraj Zadar lahko prideš že za 13,99 €. Izkoristi naše najboljše ponudbe FlixBusovih vozovnic tako, da potuješ v času, ko ni prometnih konic, in med tednom. Svojo vozovnico iz kraja Split v kraj Zadar najlažje kupiš na tem spletnem mestu ali v aplikaciji. Za nakup vozovnice iz kraja Split v kraj Zadar ti ponujamo številne varne načine plačila. Izbiraš lahko izmed direktne debetne kartice, kreditne kartice(Visa/Mastercard/Maestro/Amex), PayPal, Carte Bleue in iDEal. Ko si enkrat v razdelku za plačilo, lahko vidiš vse razpoložljive možnosti in si izbereš najljubšo. Če imaš težave s plačilom, si oglej našo stran za pomoč glede plačil. Če kupiš avtobusno vozovnico na avtobusu ali na prodajnem mestu, imaš možnost tudi plačila z gotovino.
Ko potuješ iz kraja Split v kraj Zadar, lahko slediš lokaciji svojega avtobusa z našim Sledilnikom avtobusov v realnem času. Le izberite ustrezno avtobusno postajo in preverite čas prihoda. Ugotovite, kje je avtobus, in preverite, ali je na poti kakšna zamuda.
Potniki, ki potujejo iz kraja Split v kraj Zadar lahko brezplačno s seboj prinesejo en kos prijavljene prtljage (50x80x30 cm, up to 20 kg) in en kos ročne prtljage (30x42x18 cm, up to 7kg). Če želiš s seboj vzeti dodatno ali posebno prtljago, lahko vse razpoložljive možnosti preveriš na tej strani.1 Na FlixBus iz kraja Split v kraj Zadar lahko s seboj vzameš svoje kolo, če je ta storitev na voljo. Cene za kolesa lahko najdeš tukaj
Da, vsi FlixBusovi avtobusi iz kraja Split v kraj Zadar so opremljeni za potnike z zmanjšano mobilnostjo. Stremimo k temu, da bi bili naši avtobusi čim udobnejši in dostopnejši za ljudi z omejitvami in omejeno mobilnostjo. Živali, spremljevalke, so dovoljene na vseh FlixBusovih avtobusih, ki potujejo iz kraja Split v kraj Zadar. Prevoz invalidskih vozičkov, zložljivih invalidskih vozičkov, pripomočkov za hojo in drugih pripomočkov za mobilnost, je brezplačen.

Izščeš avtobusne vozovnice iz kraja Split v kraj Zadar?

Ne išči več, imamo vse podrobnosti, ki jih potrebuješ za načrtovanje svojega potovanja z avtobusom. Potovanje Split do Zadar traja približno 2 ure 15 minute in lahko stane le 13,99 €. Prvi avtobus odide ob 06:00 zadnji avtobus pa odide ob 19:00. FlixBus ponuja 10 vožnje vsak dan od Split do Zadar in ko potuješ s FlixBusom, lahko pričakuješ brezplačen Wifi, električne vtičnice in zagotovljen sedež za tvoje potovanje.

Kako rezerviraš avtobusno vozovnico iz kraja Split v kraj Zadar

Rezervacija vozovnice pri FlixBusu je neverjetno preprosta: na tem spletnem mestu ali v brezplačni FlixBus aplikaciji lahko opraviš rezervacijo z le nekaj kliki. Ko kupiš vozovnico iz kraja Split v kraj Zadar na spletu, lahko izbiraš med različnimi varnimi spletnimi načini plačila, kot so neposredna debetna kartica, kreditna kartica (Visa/Mastercard/Maestro/Amex), PayPal, Carte Bleue in iDEal. Alternativno pa lahko plačaš tudi z gotovino kar na avtobusu ali na prodajnem mestu.

Storitve na avtobusu so odvisne od razpoložljivosti