Ponudba in udobje na avtobusih

flixbus

Naše storitve na avtobusih

Med FlixBus avtobusnim potovanjem ti zagotavljamo samo najboljše storitve. Na vseh avtobusih boš lahko koristil/-a brezplačen WIFI, posebno velik prostor za noge, številne vtičnice in velik prostor za prtljago.

Wi-Fi

Zahvaljujoč našemu brezplačnemu Wi-Fi-ju ti na naših avtobusih zagotovo ne bo nikoli dolgčas, saj tako lahko med avtobusnim potovanjem brskaš po spletu, klepetaš s prijatelji in preveriš svojo elektronsko pošto – vse s hitrostjo 4G!

Prostor za noge

FlixBus ti zagotavlja sedež s posebno velikim prostorom za noge. Naši moderni avtobusi so opremljeni z udobnimi sedeži z dovolj prostora. Vsi sedeži imajo nastavljiv naslon in zagotavljajo udobje tudi na daljših izletih.

Vtičnice

Želiš brskati po spletu, klepetati ali delati na svojem prenosniku, vendar imaš prazno baterijo? Ni problema! Samo poišči simbol za vtičnico ali našega prijaznega voznika vprašaj, kje lahko najdeš katero od številnih vtičnic na naših FlixBusih.

Toaletni prostori

Je do tvojega cilja še nekaj minut? Brez skrbi! Vsi naši avtobusi so opremljeni s straniščem.

Prtljaga

Naši FlixBus avtobusi ti nudijo dovolj prostora za vso tvojo prtljago. Svojo ročno prtljago pospravi v predal nad svojim sedežem, z ostalo tvojo prtljago pa ti bodo pomagali naši prijazni vozniki. Vse podrobnosti o tem si lahko prebereš v naši politiki glede prtljage.

Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

Naša spletna stran s pogosto zastavljenimi vprašanji (FAQ) vsebuje odgovore na mnoga tvoja vprašanja. Če imaš kljub temu še kakšno vprašanje preprosto izpolni naš kontaktni obrazec.