Ponudba in udobje na avtobusih

Ponudba na avtobusu - flixbus

Naše storitve na avtobusih

Med FlixBus avtobusnim potovanjem ti zagotavljamo samo najboljše storitve. Na vseh avtobusih boš lahko koristil/-a brezplačen WIFI, posebno velik prostor za noge, poceni prigrizke in pijače, številne vtičnice in velik prostor za prtljago.

Brezplačen wifi na vseh naših avtobusih

Wi-Fi

Zahvaljujoč našemu brezplačnemu Wi-Fi-ju ti na naših avtobusih zagotovo ne bo nikoli dolgčas,* saj tako lahko med avtobusnim potovanjem brskaš po spletu, klepetaš s prijatelji in preveriš svojo elektronsko pošto – vse s hitrostjo 4G!

Naši avtobusi imajo udobne sedeže s posebno velikim prostorom za noge.

Prostor za noge

FlixBus ti zagotavlja sedež s posebno velikim prostorom za noge. Naši moderni avtobusi so opremljeni z udobnimi sedeži z dovolj prostora. Vsi sedeži imajo nastavljiv naslon in zagotavljajo udobje tudi na daljših izletih.

Prigrizki in pijače na FlixBus avtobusih

Prigrizki in pijača

Pri FlixBus-u bomo vedno dobro poskrbeli zate: na avtobusih lahko kupiš tudi poceni prigrizke in pijače. Ti so ti na voljo pri naših prijaznih voznikih.

Vtičnice na naših avtobusih - FlixBus

Vtičnice

Želiš brskati po spletu, klepetati ali delati na svojem prenosniku, vendar imaš prazno baterijo? Ni problema! Samo poišči simbol za vtičnico ali našega prijaznega voznika vprašaj, kje lahko najdeš katero od številnih vtičnic na naših FlixBusih**.

WC na vseh naših avtobusih

Toaletni prostori

Je do tvojega cilja še nekaj minut? Brez skrbi! Vsi naši avtobusi so opremljeni s straniščem.

Informacije o številu kosov prtljage na avtobusu

Prtljaga

Naši FlixBus avtobusi ti nudijo dovolj prostora za vso tvojo prtljago. Svojo ročno prtljago pospravi v predal nad svojim sedežem, z ostalo tvojo prtljago pa ti bodo pomagali naši prijazni vozniki. Vse podrobnosti o tem si lahko prebereš v naši politiki glede prtljage.

Če imaš kakršno koli vprašanje, nas pokliči!

Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

Naša spletna stran s pogosto zastavljenimi vprašanji (FAQ) vsebuje odgovore na mnoga tvoja vprašanja. Če imaš kljub temu še kakšno vprašanje, pokliči naš info center na telefonsko številko +49 (0)30 300 137 300** ali preprosto izpolni naš kontaktni obrazec.

*Wi-Fi je na voljo samo na FlixBusovih lastnih povezavah. Povezave do Prage, Pilzna, St. Gallena, Züricha in Hahna so izvzete; trenutno že delamo na tem, da bodo naši avtobusi imeli tudi povezavo LTE. Ta storitev bo kmalu na voljo na vseh naših avtobusih. Hitrost prenosa podatkov je odvisna od pokritosti našega ponudnika mobilnega omrežja.

** Mnogi naši avtobusi so opremljeni s številnimi vtičnicami. Vsi drugi avtobusi pa bodo z njimi opremljeni v naslednjih nekaj mesecih.

*** (Prosimo upoštevajte, da so cene klicev iz fiksnih omrežij kot tudi iz mobilnih telefonov odvisne od posameznega ponudnika.)