Avtobus do in iz Zürich

Informacije COVID-19

Informacije za naše potnike.
Klikni tukaj

Udobje na avtobusu

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami.
Storitve na naših avtobusih

Obsežna mreža avtobusnih povezav

Izbiraj med več kot 3.000 izletniškimi destinacijami v 35 državah in odkrij Evropo s FlixBusom.
Pregled naših povezav

Potuj okolju prijazno

Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.
Potovanje z avtobusom in okolje

Na tej strani


Avtobusne postaje v Zürich

Prosimo, upoštevaj: na tvoji vozovnici bo naveden tvoj najnovejši naslov.

Zürich glavna postaja (parkirišče Sihlquai)

Odkrij vse destinacije

Razišči zemljevid
Zürich: Hitre informacije
Mesta s neposredno povezavo

135

Število avtobusnih postaj

1

Država

Švica

Okolju prijazno potovanje?

da

Turistične informacije o mestu Zürich

Zürich - Informacije o mestu

Zürich je pomembno gospodarsko, kulturno in znanstveno središče, ki se nahaja v osrčju Švice. Poznano je kot mesto z najboljšo kakovostjo življenja na svetu. To večkulturno mesto, ki leži ob jezeru, ponuja številne možnosti za rekreacijo in zabavno preživljanje prostega časa. Urbani del mesta je tako popolnoma integriran z naravo. Pojdi v mesto Zurich z avtobusom in si oglej lepote Švice.

Zürich - Znamenitosti

Mesto je ravno prav veliko, da se sprehodiš in si ogledaš glavne znamenitosti Züricha. Priporočamo ti obisk starega mestnega jedra, kjer si lahko ogledaš številne katedrale. St.Peter je tako zanimiv, saj ima največjo številčnico v Evropi. Sprehodi se po ulici Bahnhofstrasse in oglej lične in luksuzne trgovine, ki ponujajo najboljšo čokolado, oblačila visoke mode, prestižne ure... Zakaj ne obiskati živalskega vrta? Idealno preživetje prostega časa, kot nalašč za tiste, ki ste v Švici z družino. Zoo v Zürichu ima nekaj edinstvnegea v Evropi, saj je poleg simpaitčnih živali, najdeš reprodukcijo deževnega gozda, ki je edini takšen gozd v Evropi.

Zürich - Kultura in zgodovina

Za ljubitelje umetnosti je Zürich prava destinacija. V mestu je približno 50 muzejev in številnih galerij, ki predstavljajo dela klasičnih kot sodobnih umetnikov. Balet ali opera? Poglej spored operne hiše Züricha, ki te ne bo pustil ravnodušnega. Preden se odpelješ z avtobusom iz Züricha, ti priporočamo obisk starega mestnega jedra in cerkve Fraumünster, zgrajena v značilnem gotskem slogu, s poslikanim steklom. Sprehodi se po starih ulicah in občuduj zgodovinske stavbe in stare slikovite stene.

Zürich - Nočno življenje

Se sprašuješ, če ima Zürich pestro nočno življenje? Zurich je živahno mesto in v Švici premore največ klubov. Živahno območje najdeš med reko Limmat in Sihl, poznano po trendovskih lokalih in alternativnih klubih. Rad poslušaš house glasbo? Odpravi se do legenarnega »Kaufleuten« ali obišči lokal »Mascotte« in prisluhni glasbi 80'.let. V predelu Zürich-West, je lep primer nekdanja pivovarna Löwenbräu, ki velja danes za kreativno izkoriščen prostor, kjer ti ne bo nikoli dolgčas.


Storitve na avtobusu so odvisne od razpoložljivosti