Avtobus do in iz Koper

Zdravje in varnost

Poskrbite, da boste med potovanjem z nami varni tudi vi in drugi potniki.
Več

Udobje na avtobusu

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami.
Storitve na naših avtobusih

Obsežna mreža avtobusnih povezav

Izbiraj med več kot 3.000 izletniškimi destinacijami v 35 državah in odkrij Evropo s FlixBusom.
Pregled naših povezav

Potuj okolju prijazno

Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.
Potovanje z avtobusom in okolje

Na tej strani


Avtobusne postaje v Koper

Prosimo, upoštevaj: na tvoji vozovnici bo naveden tvoj najnovejši naslov.

Odkrij vse destinacije

Pogosto zastavljena vprašanja

Iščeš več dogodivščin? Najpopularnejše destinacije, do katerih lahko zlahka dostopaš iz kraja Koper so Trst, Ljubljana, Umag. Ta mesta ponujajo cel kup izkušenj, zato začni raziskovati še danes!

Turistične informacije o mestu Koper

Koper - Informacije o mestu

Koper je eno najstarejših slovenskih mest, ki je nekdaj bil otok in tudi solinarsko mesto, imenovano Capo d'Istra. Danes ga naši sosedi imenujejo Capodistria, ki pomeni »glava Istre« oz.njeno glavno mesto. Koper ni poznan le po pristanišču (Luka Koper), temveč tudi po starem mestnem jedru, kjer je vladavina Beneške republike pustila velik pečat. Odlikuje ga tipični beneški arhitekturni slog, pomešan s sodobnim urbanističnim slogom. Odpravi se v Koper z avtobusom, saj je idealna destinacija za izlet. Naj bo to zimski sprehod po sončni koprski promenadi ali poletno rajanje v polnem razcvetu.

Koper - Znamenitosti

Ob prihodu v Koper boš zagotovo obšel/obšla nogometni stadion Bonifika, kjer se poleg tekem, ljudje radi rekreirajo in preživljajo prosti čas. Ogled mesta prični nekaj sto metrov dlje, kjer je nekoč stalo mestno obzidje, ostanek le teh pa so vrata Muda. Mimo njih boš stopil-a na Prešernov trg, kjer stoji Da Pontejev vodnak. Od tod se pričnejo ozke ulice, ki te popeljejo vse do glavnega mestnega trga imenhovanega »Titov trg« Koper. Ozri se okoli in občuduj Pretorsko palačo, ki gosti številne razstave in kjer si pari na matičnem uradu obljubijo večno zvestobo. Trg krasi tipični beneški slog z oboki, na katerem se nahaja tudi Loža ali Loggia, kjer so nekoč potekala pomembna srečanja meščanov, danes pa velja za priljubljeno kavarno in seveda zvonik, od koder imaš krasen razgled na mesto. Od tod se spusti po Kidričevi ulici vse do Carpacciovega trga, koprske promenade in Semedelske ceste, od koder boš lahko videl koprski grad.

Koper - Kultura in zgodovina

Kulturni utrip mesta je živahen predvsem v toplih mesecih, kjer se na Carpacciovem trgu, v Taverni odvijajo šteivlni kulturno-zabavni dogodki. Nekdanje skladišče soli se nahaja tik ob koprski promenadi. Od pomladi do jeseni ti priporočamo obisk kulinaričnega dogodka, kjer se predstavijo lokalne kot tuje specialitete po zmernih cenah. »Odprta kuhna« je dogodek, ki privablja ljudi nekajkrat mesečno. Ne le kosilo, dogodek je idealna priložnost za druženje, posladek ali le kozarec priljubljene pijače.

Koper - Nočno življenje

Koprska promenada ima pester izbor lokalov, kamor lahko zaideš na pijačo. Večina se jih razteza od tržnice do plaže »Mokra mačka«. V večini so odprti vse do polnoči, z nekaterimi izjemami. V kolikor se rad družiš ob kozarcu vina, obišči »Okusi Istre«, kjer ti ga prijazno postrežejo, poleg tega pa lahko tudi nekaj prigrizneš. Imaš rad pivo? Potem je Bar Cameral prava izbira zate, saj imajo ponudbo mikro pivovarjev, vseekakor vredno obiska. Nahaja se na Čevljarski ulici. V kolikor si želiš bivati v najbolj prijaznem hostlu na obali, izberi Hostel Museum Koper, pod katerim se nahaja tudi lokal.
Bi rad žural pozno v noč? Obišči »Disco Planet Koper«, ki se nahaja v trgovskem centru Tuš, nasproti stadiona Bonifika. Poleg tega lahko obiščeš Bellavita Bar ali pot nadaljuješ v sosdednjem obalnem mestu.

Avtobusi iz in v kraj Koper

Poišči cenovno najugodnejše avtobusne vozovnice iz in v kraj Koper

Iščeš poceni avtobusne vozovnice iz v kraj Koper? Mi poskrbimo zate z avtobusi, ki povezujejo Koper že za 5,49 € – lahko pa prihraniš še več, če rezerviraš vnaprej. Imamo 2 postaj v kraju Koper do njih pa lahko dostopaš od 42 krajev odhodov. Le preveri na FlixBus mreži, če imaš povezavo v svojem mestu!

Zakaj potovati iz ali v kraj Koper s FlixBusom

FlixBus združuje ugodne cene z udobjem, da lahko ponudi izvrstno potovalno izkušnjo svojim potnikom. Uživaj v udobni vožnji iz ali v kraj Koper z našimi storitvami na avtobusih, kot so brezplačen Wi-Fi in električne vtičnice. Izberi svoj najljubši sedež pri rezervaciji in potuj pomirjeno, ker veš, da tvoja vozovnica vključuje en kos osebne prtljage in eno prijavljeno prtljago.

Kako lahko rezerviraš svojo avtobusno vozovnico iz ali v kraj Koper

Rezervacija vozovnice s FlixBusom je enostavna: na tem spletnem mestu ali v brezplačni FlixBus aplikaciji lahko opraviš rezervacijo z le nekaj kliki. Ko kupiš svojo vozovnico iz ali v kraj Koper na spletu, lahko izbiraš med različnimi varnimi načini spletnih plačil, kot so direktna debetna kartica, kreditna kartica (Visa/Mastercard/Maestro/Amex), PayPal, Carte Bleue in iDEal. Alternativno pa lahko plačaš tudi z gotovino kar na avtobusu ali na prodajnem mestu.

Storitve na avtobusu so odvisne od razpoložljivosti