Če imaš težave pri dostopanju do tega spletnega mesta, te prosimo, da nas pokličeš na +49 (0)30 300 137 300 ali prek aplikacije Pomočnik Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Oprosti, najdeno ni bilo nobeno mesto

Videti je, da ne ponujamo destinacij, ki bi se ujemale s tvojim iskanjem. Prosimo, spremeni iskanje ali pa preveri pozneje.

Ugodno potovanje z avtobusom na dolge razdalje v Italijo in po njej

Priljubljena počitniška destinacija Italija za vsako vrsto dopusta ponuja ustrezno ozadje.  Ne glede na to ali najraje v Alpah navdušeno hodiš po južni Tirolski ali pa uživaš na soncu in plažah Jadranskega morja – v Italiji boš zagotovo doživel/-a nepozabne trenutke.  V mestih, kot so Rim, Milan in Benetke lahko veselo nakupuješ po ulicah in piješ dobro kavo, temveč se pustiš očarati tudi italijanski kulturi in načinu življenja.

Ali veš, da nobena država nima več prizorišč svetovne kulturne dediščine?  Kjerkoli v Italiji se lahko podaš po sledeh zgodovine in odkrivaš navdušujoče ostanke zgodovine iz renesanse in časov Rimljanov.

Torej, načrtuj naslednje počitnice po najslavnejšem škornju na svetu.  FlixBus te bo cenovno ugodno in udobno pripeljal do več kot 100 počitniških destinacij v Italiji, pa naj bo to v bližini Alp ali tik ob morju.

Zakaj je avtobus na dolge razdalje dobra izbira za tvoje počitnice v Italiji

Informacije o številu kosov prtljage na avtobusu

2 kosi prtljage vključeni

Potuj na Švedsko brez dodatnih stroškov in nadležnega vlačenja kovčkov. Na večini avtobusov je prostor tudi za tvoje kolo!

Preveri naše avtobusne vozne rede in poišči svojo avtobusno postajo

Postaje v središču

Pripeljemo te neposredno v najbolj priljubljene počitniške kraje na Švedskem.

Brezplačen wifi na vseh naših avtobusih

Brezplačen WLAN

Med vožnjo z avtobusom na dolge razdalje na Švedsko uživaj ob brezplačnem WLAN-u, na voljo pa imaš tudi vtičnice.

Ugodne vozovnice

Ugodne vozovnice

Pri potovanju z avtobusom na Švedsko prihrani, denar pa raje porabi za razburljive kriminalke!