Če imaš težave pri dostopanju do tega spletnega mesta, te prosimo, da nas pokličeš na +49 (0)30 300 137 300 ali prek aplikacije Pomočnik Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Avtobus Primošten od 2 €

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in vtičnicami.

Udobje na avtobusu

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami.

Storitve na naših avtobusih
Velika mreža avtobusnih povezav

Velika mreža avtobusnih povezav

Izbiraj med več kot 2.000 izletniškimi destinacijami v 28 državah in odkrij Evropo s FlixBusom.

Pregled naših povezav
Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.

Potuj okolju prijazno

Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.

Potovanje z avtobusom in okolje
Tja te bomo pripeljali udobno in pravočasno: 9 od 10 naših avtobusov prispe na svoj cilj točno.

Na cilj te bomo pripeljali udobno...

Tja te bomo pripeljali udobno in pravočasno: 9 od 10 naših avtobusov prispe na svoj cilj točno.

Informacije o trenutnih povezavah

Vozni red za mesto: Primošten

Najdi vozni red za prevoze med
in
Izberi dneve
Odide
prihod
Dan v tednu Spremembe Odh. Trajanje Prih. Od
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Rezerviraj zdaj' §§
Trajanje: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Čas prestopanja: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
prek  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
prek
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§
Cena na avtobusu: §§ formatPrice(getPriceAtBus) §§ Ni označeno

O avtorici Patricija

Patricija Zagotovo ne spadam med ekstremne popotnike, a odkar sem pri šestnajstnih letih obiskala Firence sem v sebi odkrila strast do potovanja, načrtovanih in spontanih izletov, ljubezen do odkrivanja sveta za vogalom in do spoznavanja najrazličnejših kultur ter navezovanja mednarodnih prijateljstev. Od takrat se droben delec mene nikakor ne more ustaliti in me vedno znova prisili, da spakiram kovčke ali pa samo nahrbtnik in se podam na pot. Včasih te moje potovalne avanture postanejo tudi zgodba na mojem blogu Postcards.
Ptuj
28 let
Backpacker

Turistične informacije o mestu Primošten

Pojdite v Primošten s FlixBus

Primošten - Informacije o mestu

Obmorsko mestece Primošten z dobrimi 1800 prebivalci se nahaja v Severni Dalmaciji med mestoma Trogir in Šibenik. Je priljubljena lokacija za preživljanje poletnega dopusta, saj je znan po urejenosti in čistih plažah ter kristalno čistem morju. Leta 2007 je mesto pridobilo nagrado Zlati cvet Evrope za najbolj urejeno mesto. 

Mesto je idealna izhodiščna točka za izlet do 30 kilometrov oddaljenega Šibenika na severu ali pa do mesta Trogir na jugu.

Od raziskovanja si lahko odpočijete na eni najbolj priljubljenih plaž v mestu, na plaži Raduha, kjer lahko ljubitelji športa uživajo v tenisu, odbojki na mivki, vožnji s skuterji, pa tudi v drugih vodnih športih. Vsi tisti, ki jim je blizu nudizem pa se lahko odpravijo na otoček Smokvica, kjer je na volju tudi plaža za nudiste. 
Odkrijte najlepše znamenitosti Primoštena

Primošten - Znamenitosti

V tem srednjeveškem sredozemskem ribiškem mestecu z ozkimi ulicami in starim mestnim jedrom najdemo cerkev sv. Jurija iz 15. stoletja, cerkev sv. Roka iz 17. stoletja in cerkev Marije Milosti, zgrajene v 16. stoletju. Na bližnjem, 170 metrov visokem griču Gaj, se od leta 2017 bohoti 17 metrov visok kip svete Marije – Gospe Loretske, ki velja za zaščitnico mesta. Gre za najvišji kip Gospe Loretske na svetu, ki na prvi pogled spominja na svetilnik in je delo akademskega kiparja Miluna Garčevića in arhitekta Arona Varge. Kip je prekrit z mozaikom, v notranjosti pa se bo nahajala kapelica. 

Območje mesta Primošten je znano po dobrem vinu in čudovitih vinogradih, o čemer priča tudi dejstvo, da je območje vinogradov na poskusnem seznamu UNESCO. 
 
Odkrijte kulturo in zgodovino Primoštena

Primošten - Kultura in zgodovina

Ime mesta Primošten izhaja iz hrvaškega glagola »primostiti«. Mesto je nastalo na otoku v 16. stoletju. S kopnim je bilo povezano z dvižnim mostom, pred turškimi vpadi pa se je mesto obvarovalo tudi z obzidjem in obrambnimi stolpi. Po prenehanju turških vpadov so dvižni most nadomestili z nasipom in otok tako primostili h kopnemu.
 Odkrijte nočno življenje v Primoštenu

Primošten - Nočno življenje

Razgibano nočno življenje lahko okusite v enem največjih in najbolj poznanih klubov na Hrvaškem, v klubu Aurora, ki obratuje že od leta 1991. 

Tekom poletja pa ne zamudite tradicionalnega festivala imenovanega Primoštenske užance ter slavne oslovnske dirke, po kateri mesto slovi daleč naokoli. 

Primošten: Tvoje avtobusne postaje

Upoštevaj, da ima Primošten več avtobusnih postaj (2).
Avtobusna vozovnica od 2 €
Število povezav iz Primošten 6
Število avtobusnih postaj v Primošten 2
Država Hrvaška