Avtobus do in iz Briševo

Zdravje in varnost

Poskrbite, da boste med potovanjem z nami varni tudi vi in drugi potniki.
Več

Udobje na avtobusu

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami.
Storitve na naših avtobusih

Obsežna mreža avtobusnih povezav

Izbiraj med več kot 3.000 izletniškimi destinacijami v 35 državah in odkrij Evropo s FlixBusom.
Pregled naših povezav

Potuj okolju prijazno

Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.
Potovanje z avtobusom in okolje

Na tej strani


Avtobusne postaje v Briševo

Prosimo, upoštevaj: na tvoji vozovnici bo naveden tvoj najnovejši naslov.

Odkrij vse destinacije

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, vsi FlixBusovi avtobusi v kraj Briševo so opremljeni za potnike z omejeno mobilnostjo. Stremimo k temu, da bi bili naši avtobusi čim udobnejši in dostopnejši za ljudi z omejitvami in omejeno mobilnostjo. Živali spremljevalke so dovoljene na vseh FlixBus avtobusih, ki potujejo v kraj Briševo. Prevoz invalidskih vozičkov, zložljivih invalidskih vozičkov, pripomočkov za hojo in drugih pripomočkov za mobilnost, je brezplačen.
Če se načrti spremenijo, lahko odpoveš ali spremeniš avtobusno vozovnico v kraj Briševo do 15 minut pred odhodom. Za več informacij obišči našo politiko odpovedi in vodnik po spremembah.
Avtobusno vozovnico do kraja Briševo lahko uporabiš tako, da vozniku preprosto pokažeš QR kodo iz e-poštne potrditve ali znotraj FlixBusove aplikacije. Vozovnice ti ni treba natisniti.
FlixBus ponuja cenovno ugodna avtobusna potovanja v kraj Briševo, nizke cene pa se začnejo že za 2,00 €, odvisno od lokacije odhoda.
Nakup avtobusne vozovnice do kraja Briševo je enostaven. Rezerviraš lahko na spletu ali uporabiš brezplačno FlixBusovo aplikacijo za kar najbolj priročno izkušnjo in najboljše ponudbe. Poleg tega pa lahko rezerviraš sedež za vožnjo z avtobusom v kraj Briševo med postopkom rezervacije, če je ta možnost na voljo. Izbiraš lahko med različnimi vrstami sedežev, kot so panorama, miza in ležalni sedeži. FlixBus za plačilo avtobusne vozovnice v kraj Briševo sprejema številne načine plačila, kot so direktna debetna kartica, kreditna kartica (Visa/Mastercard/Maestro/Amex), PayPal, Carte Bleue in iDEal. V postopku odjave izberi najpriročnejši način zase. Zmanjšaš lahko tudi svoje ogljične emisije tako, da med rezervacijo avtobusne vozovnice pri FlixBusu izbereš možnost kompenzacije CO₂.
Ena sama avtobusna postaja je v kraju Briševo. Poišči njeno lokacijo na zemljevidu te strani.
Prihod v kraj Briševo s FlixBusom je preprost s povezavami iz 21 različnih mest. Na tvojem avtobusnem potovanju v kraj Briševo uživaj ob dodatnem prostoru za noge, električnih vtičnicah in sanitarijah. Večina naših avtobusov je opremljena tudi z brezplačnim Wi-Fijem. Da lahko koristiš vtičnice na avtobusih, ne pozabi vzeti s seboj ponilnikov. Prihrani pri namestitvah in se odpelji z nočnim avtobusom, če to ustreza tvojemu urniku.
Ko greš v kraj Briševo s FlixBusom ti ni treba skrbeti glede količine prtljage. Tvoja avtobusna vozovnica vključuje BREZPLAČEN kos osebne prtljage (30x42x18 cm, do 7 kg) in en kos prijavljene prtljage (50x80x30 cm, do 20 kg). Za informacije o dodatni ali posebni prtljagi si oglej to stran. Mnogi naši avtobusi so opremljeni z nosilci za kolesa zadaj ali pa imajo posebne prevleke za kolesa. Oglej si to povezavo za navodila o jemanju kolesa v kraj Briševo in to povezavo za stroške prevoza koles.
Iščeš več dogodivščin? Najpopularnejše destinacije, do katerih lahko zlahka dostopaš iz kraja Briševo so Novalja, Budimpešta, Šimuni. Ta mesta ponujajo cel kup izkušenj, zato začni raziskovati še danes!

Avtobusi iz in v kraj Briševo

Poišči cenovno najugodnejše avtobusne vozovnice iz in v kraj Briševo

Iščeš poceni avtobusne vozovnice iz v kraj Briševo? Mi poskrbimo zate z avtobusi, ki povezujejo Briševo že za 2,00 € – lahko pa prihraniš še več, če rezerviraš vnaprej. Imamo 1 postajo v kraju Briševo in do nje lahko dostopaš od 21 krajev odhodov. Le preveri na FlixBus mreži, če imaš povezavo v svojem mestu!

Zakaj potovati iz ali v kraj Briševo s FlixBusom

FlixBus združuje ugodne cene z udobjem, da lahko ponudi izvrstno potovalno izkušnjo svojim potnikom. Uživaj v udobni vožnji iz ali v kraj Briševo z našimi storitvami na avtobusih, kot so brezplačen Wi-Fi in električne vtičnice. Izberi svoj najljubši sedež pri rezervaciji in potuj pomirjeno, ker veš, da tvoja vozovnica vključuje en kos osebne prtljage in eno prijavljeno prtljago.

Kako lahko rezerviraš svojo avtobusno vozovnico iz ali v kraj Briševo

Rezervacija vozovnice s FlixBusom je enostavna: na tem spletnem mestu ali v brezplačni FlixBus aplikaciji lahko opraviš rezervacijo z le nekaj kliki. Ko kupiš svojo vozovnico iz ali v kraj Briševo na spletu, lahko izbiraš med različnimi varnimi načini spletnih plačil, kot so direktna debetna kartica, kreditna kartica (Visa/Mastercard/Maestro/Amex), PayPal, Carte Bleue in iDEal. Alternativno pa lahko plačaš tudi z gotovino kar na avtobusu ali na prodajnem mestu.

Storitve na avtobusu so odvisne od razpoložljivosti