Ugodni avtobusni prevozi že od 5€


Zdravje in varnost

Poskrbite, da boste med potovanjem z nami varni tudi vi in drugi potniki.
Več

Udobje na avtobusu

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami.
Storitve na naših avtobusih

Obsežna mreža avtobusnih povezav

Izbiraj med več kot 3.000 izletniškimi destinacijami v 35 državah in odkrij Evropo s FlixBusom.
Pregled naših povezav

Potuj okolju prijazno

Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.
Potovanje z avtobusom in okolje

Potuj po Evropi na enem od naših zelenih avtobusov. Izberi si povezavo iz naše obsežne mreže povezav; ker ti nudimo več kot 400.000 dnevnih povezav do več kot 3.000 destinacij v več kot 40+ državah, lahko zdaj končno zares raziščeš Evropo!

Načrtuješ potovanje z nahrbtnikom po Evropi? Želiš v zadnjem trenutku na oddih v katero od evropskih mest? Ali se morda odpravljaš na počitnice s prijatelji ali družino? Ni problema! Od točke A do točke B te bomo peljali po nepremagljivih cenah, kjer nudimo avtobusne prevoze do različnimh evropskih držav, kot so Francija, Nizozemska, Hrvaška, Švica, Nemčija, Italija, Češka, Madžarska..... da ne pozabimo omeniti Švedske, Danske, Luksemburga, Avstrije in seveda domače Slovenije, kjer imamo odhode iz Ljubljane, Maribora, Ptuja, Kopra, Portoroža, Postojne in Bleda. "FlixBus Slovenija" te bo odpeljal kamor koli, kadar koli!

Pridi od kraja A do kraja B povsem brez skrbi: zahvaljujoč informacijam o avtobusnih postajah na naši spletni strani, redno posodobljenim voznim redom, prijaznimi vozniki avtobusov se ti ni treba obremenjevati s prav ničemer. Svoj izlet z avtobusom lahko načrtuješ vnaprej in prideš na avtobus povsem brez skrbi.

Tvoje FlixBus storitve

Naš cilj je, da ti zagotovimo priročne, nizkocenovne in neposredne avtobusne storitve. Če imaš v obdobju načrtovanja svojega potovanja kakršno koli vprašanje, obišči našo stran s pogosto zastavljenimi vprašanji (FAQ) ali nas enostavno pokliči. Naša prijazna ekipa za podporo strankam bo našla rešitev za vsako tvojo težavo in dilemo! Vse kontaktne informacije so na voljo v razdelku s kontakti na naši spletni strani.

Kupuj avtobusne vozovnice po nizkih cenah na naši spletni strani, preko naše mobilne avtobusne aplikacije, na katerem koli FlixBus prodajnem mestu ali neposredno pri vozniku avtobusa. Tvoja vozovnica ti zagotavlja udoben sedež na avtobusu. Pri naših prijaznih voznikih avtobusov so ti na voljo različni prigrizki in pijače, na vsakem avtobusu pa lahko uporabljaš tudi brezplačen wifi in vtičnice ter ostaneš povezan/-a celotno trajanje potovanja.

Prihrani s FlixBusom! Prihrani denar z našimi ugodnimi avtobusnimi vozovnicami, prihrani čas z našimi natančnimi voznimi redi in točnimi avtobusi in pripomori varovati okolje, saj je avtobus okolju najbolj prijazno prevozno sredstvo. Kamor koli se želiš odpraviti, pa naj bo to Dunaj, Budimpešta, Benetke, Zagreb ali Krk, s FlixBus avtobusi boš vedno potoval/-a zeleno!

Prijavi se na prejemanje naših novic in všečkaj našo Facebook stran ter bodi vedno na tekočem z našimi ekskluzivnimi ponudbami, natečaji in najnovejšimi novicami. Bodi med prvimi obveščenimi o FlixBus zadnjih novicah in novostih.