Partnerji v inovacijah

FlixBus – združujemo izkušnje z inovativnostjo

FlixBus je avtobusni prevoznik na dolge razdalje, ki združuje ključne kompetence ter izkušnje in znanje različnih soudeležencev. Dolga leta izkušenj, kakovosti in tradicije smo povezali z inovativnim podjetništvom.

Edinstveno sodelovanje, ki smo ga vzpostavili po vsej Nemčiji, je pripeljalo FlixBus med najboljše ponudnike prevozov na dolge razdalje na trgu, kar nam je posledično omogočilo tudi trajnostno naravnano konkurenčnost. V zelo kratkem času nam je uspelo vzpostaviti blagovno znamko „FlixBus“ in predstaviti avtobus na dolge razdalje kot novo alternativo za prevoze na dolge razdalje v Nemčiji in Evropi. FlixBus torej deluje v sodelovanju z uglednimi partnerji z različnih področij, kot so gospodarstvo, znanost in tehnologija.

FlixBus – mobilna infrastruktura za avtobusno mrežo, ki temelji na uspehu

FlixBus avtobusni prevozi na dolge razdalje temeljijo na celoviti mreži povezav, ki izhaja iz inovativnega in na uspehu osnovanega sistema izdajanja vozovnic in opravljanja rezervacij. Ta mobilna tehnologija je bila zasnovana posebej za FlixBus in je popolnoma edinstvena. Pri tem razvoju našo IT-ekipo podpirajo mednarodni strokovnjaki na področju strojne in programske opreme, ki nam tako pomagajo pisati našo zgodbo o inovativnosti.
 

Microsoft BizSpark
Entrepreneurship LMU
Atmosfair
moovel
Bus & Coach Smart Move
Salesforce