Affiliate partnerji

Zaslužite s FlixBusom!

Zagotovite si enostaven zaslužek na rastočem trgu avtobusnih prevozov na dolge razdalje in postanite del FlixBus mreže affiliate marketing -a. Zaslužite enostavno in pošteno s svojo spletno stranjo.

Ste že registrirani?

Kliknite tukaj za prijavo
 

Koraki, kako postanete FlixBus affiliate partner

  1. Navežite stik z našo "pisarno za partnerje" (kliknite na spodnjo povezavo in se prijavite)
  2. Ko prejmemo oglaševalsko gradivo, vam pošljemo povezavo (hyperlink)
  3. Obiskovalci vaše spletne strani kliknejo na FlixBus povezavo in obiščejo našo spletno stran
  4. Ob vsakem nakupu, ki ga opravijo vaši obiskovalci spletne strani, dobite privlačno provizijo

Kako lahko vključite FlixBus?

affiliate

Banner: Naj vaša spletna stran izstopa s FlixBus bannerji. Položaj oglasnega banner-ja je zelo prilagodljiv, izbirate lahko med številnimi raznolikimi formati.

Besedilna povezava: V svojo spletno stran lahko hitro in enostavno vključite povezave in hiperpovezave do FlixBusa ter ustvarite pravo vsebino v pravem kontekstu. Lahko uporabite standardne besedilne povezave ali pa ustvarite svoje, prilagojene. 

HTML-iframe: Obiskovalci vaše spletne strani lahko neposredno izbirajo svoje potovanje in bodo preusmerjeni v našo trgovino. Gradniki za rezervacijo so za čim večjo prilagodljivost pri vključevanju na spletno stran na voljo v veliko različnih velikostih.

Podajanje izdelkov (kmalu na voljo): Z našo datoteko za podajanje izdelkov lahko na svoji spletni strani enostavno prikažete pregled naših povezav. Lahko vstavite neposredne povezave, s katerimi boste obiskovalce preusmerili na določeno stran v trgovini.

Prijavite se zdaj!

Vaša kontaktna oseba

David Pichner

Mednarodni affiliate manager

E-pošta: affiliate@flixbus.si 

Prijavite se za affiliate partnerja zdaj