Če imaš težave pri dostopanju do tega spletnega mesta, te prosimo, da nas pokličeš na +49 (0)30 300 137 300 ali prek aplikacije Pomočnik Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Avtobusni prevozniki

FlixBus avtobusni prevozniki – enakopravna partnerstva

Ste strasten in tradicionalen avtobusni prevoznik, ki išče svojo priložnost za uspeh na trgu avtobusnih prevozov na dolge razdalje s pomočjo zanesljivega partnerstva, ki temelji na enakopravnosti? FlixBus je vsedržavna krovna blagovna znamka in najproduktivnejši nemški avtobusni prevoznik na dolge razdalje, ki razpolaga z vsem potrebnim znanjem in izkušnjami in se lahko pohvali z močno tržno in prodajno platformo ter inovativnim sistemom izdajanja vozovnic. Za več informacij o našem modelu sodelovanja z avtobusnimi prevozniki, se prosimo obrnite neposredno na nas.

Vaša kontaktna oseba

Dean Čebohin

Head of Business Development

E-pošta: partner@flixbus.si

Naša mreža avtobusnih prevoznikov – zanašamo se na naše močne poslovne partnerje

Behind the long distance bus provider FlixBus, there is a network of the most prestigious companies in the industry. With a total fleet of more than 3,000 buses and decades of operating experience in buses and coaches, our bus partners offer the highest quality and safety standards. Številna tradicionalna podjetja iz vse Evrope so naši zvesti partnerji na področju poslovanja, kar nam omogoča nenehen in uspešen razvoj naše mreže avtobusnih prevozov na dolge razdalje po Evropi.