Potovalne agencije in prodajni partnerji

Za prijavo kot prodajni partner nam pišite na salespartner@flixbus.com

  • V vrstici z zadevo dodajte državo in mesto ter zatem ime vašega podjetja in "prošnja za partnerstvo" - "Hrvaška, Zagreb - Velika turistična agencija - Prošnja za partnerstvo"
  • Izpolnite in nam vrnite naš obrazec za razkritje podatkov
  • Priložite svoje uradno dovoljenje za registracijo podjetja

Zagotovili vam bomo vse potrebne informacije in pomoč za začetek prodaje naših vozovnic.

Potovalni uradi in agencije – naši lokalni distributerji

Postanite uradni prodajni partner še danes!

S sodelovanjem s prodajnimi partnerji našim strankam nudimo največjo možno prilagodljivost, saj omogočamo prilagojene rezervacije vozovnic v njihovem lokalnem območju. Naši partnerji so prikazani na našem zemljevidu prodajnih točk, da stranke lažje najdejo najbližja prodajna mesta v njihovi geografski bližini. Za več informacij glejte predstavitev agencije.

Za dodatne informacije se obrnite na našo prodajno ekipo.

Postanite partner podjetja Flix za transparentno in pošteno provizijo!

Naše partnerstvo je brezhibno: Prodajni partnerji imajo neposreden dostop do Flixa preko namenskega mesta za prijavo »Reseller login (Prijava za prodajne partnerje). Kot fizična prodajalna boste strankam osebno pomagali pri nakupu vozovnic in izbiri avtobusnih povezav ter jim nudili vozovnice v tiskani ali elektronski obliki. Transakcijski proces poteka nemoteno, plačila in provizije pa se obdelujejo preko našega integriranega sistema.

Z atraktivnim modelom provizij zagotavljamo vzajemno koristno partnerstvo za prodajne partnerje.

Flix slovi po transparentnih in poštenih cenah in vozovnic in provizijah. Poleg tega lahko z našimi vozovnicami ustvarite potovalne pakete, ki bodo vključevali naša cenovno ugodna avtobusna potovanja v kombinaciji z leti ali hotelskimi rezervacijami.

Kontakt

E-pošta: salespartner@flixbus.com