Če imaš težave pri dostopanju do tega spletnega mesta, te prosimo, da nas pokličeš na +49 (0)30 300 137 300 ali prek aplikacije Pomočnik Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Potovalne agencije & Prodajna mesta

Če se želite registrirati kot agencija, nam pošljite e-poštno sporočilo s svojimi kontaktnimi informacijami na naslov salespartner@flixbus.com. Mi vam bomo nato poslali vse podrobnosti o vaših prijavnih podatkih, da boste lahko začeli prodajati naše vozovnice.

Potovalni uradi in agencije – naši lokalni distributerji

V sodelovanju z lokalnimi distributerji lahko našim strankam zagotavljamo maksimalno fleksibilnost s pomočjo personaliziranega sistema rezervacije vozovnic, ki jim je na voljo v bližini njihovega doma. Številne potovalne agencije in prodajna mesta po vsej Evropi so zagrabila našo ponudbo in postala stacionarni distribucijski kanali za naše potnike. Si želite sodelovati z vodilnim nemškim ponudnikom avtobusnih prevozov na dolge razdalje? Postanite FlixBusov lokalni distributer! Za več informacij ne oklevajte in stopite v stik z našo službo za agencije.

Vsa naša prodajna mesta so na voljo v našem iskalniku potovalnih agencij, ki strankam zagotavlja informacije o vseh distributerjih naših vozovnic.

Distribucijsko sodelovanje s podjetjem FlixBus – transparentna in poštena provizija

Sodelovanje z nami je preprosto in pošteno: zahvaljujoč našemu ločenemu portalu za agencije našim prodajnim mestom nudimo neposreden dostop do podjetja FlixBus. Prodajna mesta podjetja FlixBus nastopajo v imenu strank, ki bi drugače uporabile našo spletno trgovino. Najprej izberejo ustrezno avtobusno povezavo in nato kupljeno vozovnico pošljejo stranki bodisi kot natisnjeno vozovnico bodisi v elektronski obliki na e-poštni naslov. Transakcija med stranko in prodajnim mestom je nato zaključena; odbitek zabeleženih plačil in provizij se zatem zabeleži v integriranem zalednem sistemu.

Privlačen model provizij predstavlja idealno podlago za sodelovanje prodajnih mest z nami. FlixBus odlikuje transparentnost in poštenost tako glede cen vozovnic kot tudi v smislu provizij. Našim prodajnim mestom dajemo tudi možnost, da naša nizkocenovna avtobusna potovanja vključijo v svoje pakete potovanj.
 

Kontakt

E-pošta: salespartner@flixbus.com