Avtobus Ljubljana ↔ Neapelj (letališče)

od 69,99 €

Zdravje in varnost

Poskrbite, da boste med potovanjem z nami varni tudi vi in drugi potniki.
Več

Udobje na avtobusu

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami.
Storitve na naših avtobusih

Obsežna mreža avtobusnih povezav

Izbiraj med več kot 3.000 izletniškimi destinacijami v 35 državah in odkrij Evropo s FlixBusom.
Pregled naših povezav

Potuj okolju prijazno

Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.
Potovanje z avtobusom in okolje

Na tej strani


Avtobusne postaje v Ljubljana

Prosimo, upoštevaj: na tvoji vozovnici bo naveden tvoj najnovejši naslov.

Odkrij vse destinacije

Pogosto zastavljena vprašanja

Svojemu letališkemu avtobusu iz kraja Ljubljana v kraj Neapelj (letališče) lahko slediš tako, da uporabiš naš Sledilnik v realnem času, Izberi svojo avtobusno postajo in preveri čas prihoda v kraj Neapelj (letališče) ter potencialne zamude.
Naše letališke avtobusne storitve iz kraja Ljubljana v kraj Neapelj (letališče) se začnejo pri ceni 46,99 €. Za najboljše ponudbe razmislite o potovanju v času, ko ni prometnih konic, ali med tednom. Vozovnico lahko priročno kupiš na tem spletnem mestu ali prek aplikacije.
Storitev letališkega prevoza iz kraja Ljubljana v kraj Neapelj (letališče)pokriva razdaljo 998 km Potovanje običajno vzame 17 ure 25 minute. Pri načrtovanju potovanja ne pozabi upoštevati morebitnega prometa in postopkov na letališču.
Ponujamo številne varne načine plačila za tvojo vozovnico letaliških prevozov iz kraja Ljubljana v kraj Neapelj (letališče). Možnosti vključujejo direktno debetno kartico, kreditno kartice Mastercard/Maestro/Amex), PayPal, Carte Bleue in iDEal. Vse razpoložljive možnosti lahko vidiš, ko nadaljuješ na območje za plačilo. Če imaš na našem spletnem mestu težave, bo naša pomoč za stranke vedno na voljo. Ko kupuješ vozovnice na avtobusu ali prodajni točki, lahko izbereš plačilo z gotovino.
Avtobusne postaje v kraju Ljubljana in Neapelj (letališče) lahko najdeš s pomočjo zemljevida na tej strani. Za prevoz brez težav, poskrbi, da preveriš lokacijo avtobusne postaje v kraju Neapelj (letališče), da pravilno izračunaš čas poti do prijavne točke.
Pred rezervacijo letališkega prevoza iz kraja Ljubljana v kraj Neapelj (letališče) ne pozabi upoštevati naslednjega. 1. Odhod - poskrbi, da pravočasno prideš na avtobusno postajo Ljubljana: preveri možnosti prevoza, da prideš do nje. 2. Trajanje avtobusnega prevoza - Upoštevaj čas, ki ga tvoj avtobus potrebuje do letališča (približno 17 ure 25 minute). 3. Čas potovanja do točke za prijavo - upoštevaj čas, ki je potreben za potovanje od avtobusne postaje do območja za prijavo. Preveri, kje je avtobusna postaja v kraju Neapelj (letališče). 4. Čas prihoda pred letom - Načrtuj prihod na letališče 2-3 ure pred tvojim načrtovanim časom odhoda. To omogoča dovolj časa za prijavo, varnostne postopke in morebitne nepredvidene zamude Ob upoštevanju teh dejavnikov boš učinkoviteje načrtoval/-a potovanje v kraj Neapelj (letališče) in zagotovil/-a potovalno izkušnjo brez stresa.
Letališke vozovnice ti ni treba natisniti, če je bila kupljena na spletu ali prek aplikacije. Preprosto vozniku pokaži QR kodo, ki jo prejmeš v e-poštni nabiralnik ali v aplikaciji pred vstopom na avtobus iz kraja Ljubljana v kraj Neapelj (letališče).
Najpoznejša letališka prevozna storitev iz kraja Ljubljana v kraj Neapelj (letališče) odide ob 23:25. Običajna vožnja z avtobusom med Ljubljana in Neapelj (letališče) bo trajala približno 17 ure 25 minute. Ne spreglej možnosti zamud v prometu in časa, ki je potreben za formalnosti na letališču. Priporočamo prihod na letališče 2-3 ure pred letom.
Najzgodnejši letališki avtobus iz kraja Ljubljana v kraj Neapelj (letališče) odide ob 01:10. Ko rezerviraš svojo avtobusno vozovnico, upoštevaj, da avtobusni prevozi iz kraja Ljubljana v kraj Neapelj (letališče) običajno trajajo približno 17 ure 25 minute. Ne pozabi vračunati morebitnih prometnih zamud in časa za postopke prijave na letališču. Poskusi prispeti na letališče 2-3 ure pred načrtovanim letom.
Na naših letaliških avtobusih iz kraja Ljubljana v kraj Neapelj (letališče) lahko potniki uživajo v dodatnem prostoru za noge, individualnih vtičnicah. WC-jih, večina avtobusov pa je opremljena z brezplačnim Wi-Fijem.
Da, vožnja z letališkim avtobusom FlixBus iz kraja Ljubljana v kraj Neapelj (letališče) je okolju prijaznejša izbira v primerjavi z uporabo osebnih vozil ali taksijev. Nadalje lahko zmanjšaš svoje ogljične emisije z izbiro kompenzacijske enote.
Da, naše letališče prevaža iz kraja Ljubljana v kraj Neapelj (letališče) Stremimo k temu, da bi bile naše storitve udobne in čim bolj dostopne baby. Živali spremljevalke so dobrodošle na naših letaliških avtobusih. Dodatno je transport invalidskih vozičkov, zložljivih vozičkov in drugih priprav za gibanje brezplačen.
Za letališke povezave iz kraja Ljubljana v kraj Neapelj (letališče), lahko potniki prinesejo en kos ročne prtljage (30x42x18 cm, do 7 kg) in en prijavljen kos prtljage (50x80x30 cm, do 20 kg) brez kakršnih koli dodatnih stroškov. Če moraš vzeti s seboj dodatno ali posebno prtljago, si možnosti lahko ogledaš na tej strani. Prosimo, da ne pozabiš preveriti tudi politike zasebnosti za tvojo letalsko linijo.

Storitve na avtobusu so odvisne od razpoložljivosti