Če imaš težave pri dostopanju do tega spletnega mesta, te prosimo, da nas pokličeš na +49 (0)30 300 137 300 ali prek aplikacije Pomočnik Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Nočni avtobus

Potuj ponoči z nočnimi avtobusi FlixBus

Ne želiš potovati podnevi? Si želiš prepotovati Evropo hitreje kot kdaj koli prej? Želiš izbirati med več sto povezavami?

Naš nočni avtobus vsako noč potuje v številna evropska mesta. Vozovnice ti sploh ni treba rezervirati vnaprej, saj jo lahko kupiš neposredno pri vozniku avtobusa! Z manj postanki kot podnevi boš bistveno hitreje na svojem cilju.

Cene naših vozovnic so nepremagljive, vendar moraš vedeti: prej kot si rezerviraš vozovnico, cenejša bo. Na našem nočnem avtobusu lahko koristiš različne storitve. Veliko prostora za noge in nastavljiv sedež ti bosta omogočila sproščujoč in trden spanec vse do tvojega cilja. Na avtobusu lahko kupiš različne prigrizke in pijače, poleg tega pa imaš seveda na voljo tudi stranišče, s čimer smo se izognili potrebi po kratkih postankih, torej te bodo naši vozniki lahko ponoči pripeljali iz kraja A v kraj B najhitreje možno. Nočni avtobusi so opremljeni z vtičnicami in Wi-Fi-jem, tako da se lahko med potovanjem tudi samo udobno namestiš in si pogledaš kakšen film.

Naša mreža nočnih avtobusnih prevozov po Evropi

Si želiš potovati iz Ljubljane do Splita ali iz Maribora do Munchena z našim nočnim avtobusom? Ali morda iz Zagreba v Ljubljano, na še eni od naših nočnih avtobusnih povezav? Kmalu boš lahko v vsako večje mesto v Evropi potoval/-a ponoči, saj se naša mreža nočnih avtobusnih povezav širi z neverjetno hitrostjo. Svojo vozovnico si lahko enostavno rezerviraš prek spleta, naše mobilne avtobusne aplikacije, na katerem koli FlixBusovem prodajnem mestu ali neposredno pri vozniku avtobusa. Nato se lahko na avtobusu temeljito spočiješ in prispeš na svoj cilj v polni pripravljenosti na nove dogodivščine!Naša nočna avtobusna potovanja so presenetljivo učinkovita: v primerjavi z letali, vlaki in avtomobili nobeno drugo prevozno sredstvo ni tako energetsko učinkovito in ne proizvede tako malo toplogrednih plinov na osebo kot naši avtobusi. Z našimi nočnimi avtobusi lahko torej Evropo raziskuješ okolju prijazno, hitro in udobno.

Nočna potovanja v Milano, München, Split, Benetke, Dunaj ...

... da jih omenimo samo nekaj! Če želiš raziskati Evropo in raje ne bi potoval/-a podnevi, potem je naš nočni avtobus prava izbira zate. Naša mreža nočnih avtobusnih povezav se nenehno širi, zato redno spremljaj našo spletno stran – če trenutno še ne nudimo prevoza do tvoje želene destinacije, ga bomo zagotovo kmalu! Všečkaj našo Facebook stran in se prijavi na prejemanje naših novic, da boš vedno med prvimi obveščenimi o naših novih povezavah!

Rezerviraj "nočni avtobus" zdaj

Priljubljene nočne avtobusne povezave

Nočni avtobus Ljubljana - Zadar
Nočni avtobus Munchen - Ljubljana
Nočni avtobus Ljubljana - Zagreb
Nočni avtobus Biograd na Moru - Ljubljana
Nočni avtobus Ljubljana - Frankfurt
Nočni avtobus Ljubljana - Benetke
Nočni avtobus Dunaj - Trst
Nočni avtobus Gradec - Ljubljana
Nočni avtobus Maribor - Osijek
Nočni avtobus Ptuj - München
Nočni avtobus Maribor - Stuttgart