Če imaš težave pri dostopanju do tega spletnega mesta, te prosimo, da nas pokličeš na +49 (0)30 300 137 300 ali prek aplikacije Pomočnik Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Oprosti, najdeno ni bilo nobeno mesto

Videti je, da ne ponujamo destinacij, ki bi se ujemale s tvojim iskanjem. Prosimo, spremeni iskanje ali pa preveri pozneje.

Ugodno potovanje z avtobusom na dolge razdalje v Španijo

Španija je še vedno ena najpriljubljenejših počitnišk destinacij na svetu ter v enaki meri navdušuje Turiste in domačine z raznovrstno ponudbo slastnih jedi, slikovitih plaž in kulturnih znamenitosti. Zlasti regija Katalonija in njeno glavno mesto Barcelona, eno najlepših velemest v Evropi, in sanjska Costa Brava so se dotaknili številnih obiskovalcev dežele. Toda tudi pri potovanju z avtobusom na špansko atlantsko obalo, na primer v Baskijo ob Biskajskem zalivu lahko odkrivate nešteto kulturnih in geografskih vrhuncev. Naslednje počitnice torej načrtuj v Španiji in izkoristi toplo podnebje iberskega Polotoka.

FlixBus te pelje z nočnim avtobusom ugodno in udobno na nekaj najlepših in najbolj priljubljenih obalnih mest v Španiji. Ostane nam samo še, da rečemo: Vamos a la playa!

Najboljši 4 razlogi, zakaj se ti splača počitnice preživeti v Španiji

1.  Park Güell v Barceloni

Park Güell

Kaj je park Güell?

Park Güell je park, ki ga je ustvaril Antoni Gaudí, najslavnejši predstavnik katalonskega modernizma, pod pokroviteljstvom Eusebija Güella, bogatega katalonskega podjetnika. Park se je za obiskovalce odprl leta 1926 in je s svojo edinstveno kombinacijo narave in arhitekture takoj navdušil tako prebivalce Barcelone kot obiskovalce s celega sveta. Barve, vrtovi in edinstvena dela Gaudija te bodo zanesljivo fascinirali in ostali v tvojem spominu še dolgo po vrnitvi domov.

2.  La Sagrada Familia v Barceloni

La Sagrada Familia

Kaj je La Sagrada Familia? 

La Sagrada Familia je cerkev, ki se gradi že vse od leta 1882. Gradnja se je vse do njegove smrti leta 1926 izvajala pod taktirko Antonija Gaudíja, ki je na zgradbi pustil tudi svoj posebni „pečat“. Cerkev je ogromna in - tipično za Gaudija - temelji na motivih iz narave. V La Sagradi Familiji ne boš videl/-a veliko ravnih linij. Uživaj!

3.  Museo del Prado v Madridu

Museo del Prado

Kaj je Museo del Prado?

Prado je muzej, kjer si lahko ogledaš edinstveno kolekcijo umetniških del iz obdobja renesanse in baroka. Med številnimi razstavljenimi deli v muzeju Prado ti bodo zagotovo ostale v spominu dela Tri gracije, Snemanje s križa, Oblečena Maja in, seveda, Gola Maja! 

4.  Santiago de Compostela

Santiago de Compostela

Kaj je Santiago de Compostela

Santiago de Compostela je končna destinacija ene najznamenitejših krščanskih romarskih poti, imenovane „El camino de Santiago“ (Jakobova pot), ki se lahko začne pri Pirenejih ali preko njih. Po dolgem romanju ali letalskem letu se v mestu Santiago de Compostela lahko okrepčaš s t.i. "pulpo a la gallega" oziroma hobotnico na galski način, ki ti bo dala nove energije za ogled dih jemajoče katedrale in drugih znamenitosti. Uživaj!

Zakaj je avtobus na dolge razdalje dobra izbira za tvoje počitnice v Španiji

Informacije o številu kosov prtljage na avtobusu

3 kosi prtljage vključeni

Potuj v Španijo brez dodatnih stroškov in nadležnega vlačenja kovčkov. Na večini avtobusov je prostor tudi za tvoje kolo!

Preveri naše avtobusne vozne rede in poišči svojo avtobusno postajo

Postaje v središču

Pripeljemo te neposredno v najbolj priljubljene počitniške kraje v Španiji

Brezplačen wifi na vseh naših avtobusih

Brezplačen WLAN

Med vožnjo z avtobusom v Španijo uživaj ob brezplačnem WLAN-u, na voljo pa imaš tudi vtičnice.

Ugodne vozovnice

Ugodne vozovnice

Pri potovanju z avtobusom v Španijo prihrani, denar pa raje porabi za drugo rundo tapasov!