Če imaš težave pri dostopanju do tega spletnega mesta, te prosimo, da nas pokličeš na +49 (0)30 300 137 300 ali prek aplikacije Pomočnik Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Oprosti, najdeno ni bilo nobeno mesto

Videti je, da ne ponujamo destinacij, ki bi se ujemale s tvojim iskanjem. Prosimo, spremeni iskanje ali pa preveri pozneje.

Ugodno potovanje na Češko z avtobusom

V srcu Evrope kontinentalna država Češka s svojim edinstvenim šarmom vsako leto privabi na tisoče potnikov. Glavno mesto Praga je zagotovo največji magnet za turiste v državi in je priljubljena zlasti pri potnikih, ki jih zanima kultura, in vikendaših, toda odkriti je mogoče še veliko več.

Odpravi se na potovanje v mesto Pilsen, Karlsbad ali Brno ali pa raziskuj raznovrstno pokrajino številnih dvorcev in možnosti za pohodništvo vzdolž slikovitih dolin ob Elbi in Vltave, v Izerske gore ali Moravsko-Šlezijo. Rezerviraj svojo vozovnico zdaj in se udobno pelji z avtobusom na Češko.

Bohemija

Český Krumlov

Bohemija je največja regija Češke republike s številnimi čudovitimi kraji. Obiskovalci te regije lahko uživajo v čudoviti pokrajini in si ogledajo nepozabne zgodovinske znamenitosti in kraje. Najslavnejše mesto Bohemije je vsekakor prestolnica Češke republike – Praga. Večina turističnih atrakcij v Pragi se nahaja v starem mestnem jedru: praški grad, Karlov most, cerkev Naše gospe in številne druge. V bohemijski regiji se nahaja še eno nič manj očarljivo mesto – Český Krumlov. Od leta 1992 je to mesto pod Unescovo zaščito. Glavna atrakcija v mestu je ogromen srednjeveški grad, znotraj katerega se nahaja cerkev sv. Vida. 

Liberec je peto največje mesto v Češki republiki. Mesto je obdano z gorovjem Jizera, zaradi česar je popolna destinacija za pohodnike. Vendar pa mesto ni privlačno samo zaradi svoje čudovite narave, Liberec se ponaša tudi z izjemno arhitekturo; mestna hiša, grad Liberec in cerkev sv. Antona so še posebno vredni ogleda. Med najpomembnejšimi atrakcijami Libereca je sloviti muzej severne Bohemije. Ker ima mesto številne tkalnice, nudi najboljšo izbiro tkanin in oblačil na Češkem.

Moravija

Moravija je sicer precej manjša od Bohemije, vendar kljub temu vredna obiska. Ta češka regija je poznana predvsem po svoji čudoviti pokrajini z vinogradi in valovitem gričevju. Glavno mesto regije je Brno. Tu se moraš nujno povzpeti na dva najznamenitejša griča v mestnem centru: Petrov grič in grič Špilberk. Tam so namreč najboljše razgledne točke.

Najvzhodnejše večje mesto Češke republike je Ostrava, ki je tudi tretje največje mesto. Razgledni stolp nove mestne hiše nudi najboljši razgled nad mestom. Na sončen dan je do tam mogoče videti ne le celotno Ostravo, temveč tudi gorovje Beskydy in sosednjo Poljsko.


Zakaj je avtobus na dolge razdalje dobra izbira za tvoje počitnice na Češkem

Informacije o številu kosov prtljage na avtobusu

2 kosi prtljage vključeni

Potuj v Španijo brez dodatnih stroškov in nadležnega vlačenja kovčkov. Na večini avtobusov je prostor tudi za tvoje kolo!

Preveri naše avtobusne vozne rede in poišči svojo avtobusno postajo

Postaje v središču

Pripeljemo te neposredno v najbolj priljubljene počitniške kraje v Španiji

Brezplačen wifi na vseh naših avtobusih

Brezplačen WLAN

Med vožnjo z avtobusom v Španijo uživaj ob brezplačnem WLAN-u, na voljo pa imaš tudi vtičnice.

Ugodne vozovnice

Ugodne vozovnice

Pri potovanju z avtobusom v Španijo prihrani, denar pa raje porabi za drugo rundo tapasov!