Avtobus Maribor ↔ Maglaj

od 44 €

Zdravje in varnost

Poskrbite, da boste med potovanjem z nami varni tudi vi in drugi potniki.
Več

Udobje na avtobusu

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami.
Storitve na naših avtobusih

Obsežna mreža avtobusnih povezav

Izbiraj med več kot 3.000 izletniškimi destinacijami v 35 državah in odkrij Evropo s FlixBusom.
Pregled naših povezav

Potuj okolju prijazno

Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.
Potovanje z avtobusom in okolje

Na tej strani


Avtobusne postaje v Maribor

Prosimo, upoštevaj: na tvoji vozovnici bo naveden tvoj najnovejši naslov.

Odkrij vse destinacije

Pogosto zastavljena vprašanja

Iz kraja Maglaj lahko preprosto prideš do 52 vznemirljivih lokacij. Najpopularnejše destinacije, povezane s krajem Maglaj so München, Zagreb, Frankfurt. Svoje naslednje potovanje načrtuj vnaprej, da dobiš najboljše ponudbe!
Da, nočni avtobusi vozijo na progi iz kraja Maribor v kraj Maglaj. Ko si na nočnem avtobusu, lahko izkoristiš storitve, ki jih ponujamo. Uživaj z veliko prostora za noge na sedežih, ki jih je mogoče nagniti nazaj, da si zagotoviš udoben spanec na potovanju v kraj Maglaj. Na nočnem avtobusu iz kraja Maribor v kraj Maglaj so na voljo vtičnice in Wi-Fi, tako da se lahko zlahka zviješ v klopčič in si ogledaš film skozi ves čas vožnje.

Izščeš avtobusne vozovnice iz kraja Maribor v kraj Maglaj?

Ne išči več, imamo vse podrobnosti, ki jih potrebuješ za načrtovanje svojega potovanja z avtobusom. Potovanje Maribor do Maglaj traja približno 6 ure 38 minute in lahko stane le 44,00 €. Prvi avtobus odide ob 12:18 zadnji avtobus pa odide ob 23:18. FlixBus ponuja 2 vožnje vsak dan od Maribor do Maglaj in ko potuješ s FlixBusom, lahko pričakuješ brezplačen Wifi, električne vtičnice in zagotovljen sedež za tvoje potovanje.

Kako rezerviraš avtobusno vozovnico iz kraja Maribor v kraj Maglaj

Rezervacija vozovnice pri FlixBusu je neverjetno preprosta: na tem spletnem mestu ali v brezplačni FlixBus aplikaciji lahko opraviš rezervacijo z le nekaj kliki. Ko kupiš vozovnico iz kraja Maribor v kraj Maglaj na spletu, lahko izbiraš med različnimi varnimi spletnimi načini plačila, kot so neposredna debetna kartica, kreditna kartica (Visa/Mastercard/Maestro/Amex), PayPal, Carte Bleue in iDEal. Alternativno pa lahko plačaš tudi z gotovino kar na avtobusu ali na prodajnem mestu.

Storitve na avtobusu so odvisne od razpoložljivosti