Avtobus Budimpešta ↔ Novi Sad

od 24,99 €

Zdravje in varnost

Poskrbite, da boste med potovanjem z nami varni tudi vi in drugi potniki.
Več

Udobje na avtobusu

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami.
Storitve na naših avtobusih

Obsežna mreža avtobusnih povezav

Izbiraj med več kot 3.000 izletniškimi destinacijami v 35 državah in odkrij Evropo s FlixBusom.
Pregled naših povezav

Potuj okolju prijazno

Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.
Potovanje z avtobusom in okolje

Na tej strani


Avtobusne postaje v Budimpešta

Prosimo, upoštevaj: na tvoji vozovnici bo naveden tvoj najnovejši naslov.

Odkrij vse destinacije

Pogosto zastavljena vprašanja

Zadnji FlixBusov prevoz iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad odide ob 23:00.
V kraju Budimpešta je 3 postaj; Budapest Kelenföld bus station, Budapest Mexikói út, Budimpešta Népliget. V kraju Novi Sad je ena sama avtobusna postaja; Novi Sad MAS Lokacijo FlixBusovih postaj najdeš na zemljevidu na tej strani.
Ne, ni ti treba natisniti vozovnice za potovanje iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad. Ob vstopu na avtobus vozniku preprosto pokaži vozovnico na pametnem telefonu ali tablici. Vendar pa priporočamo, da imaš za rezervo pri sebi tudi tiskan izvod.
Najzgodnejši FlixBusov prevoz iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad odide ob 08:30.
Iz kraja Novi Sad lahko preprosto prideš do 74 vznemirljivih lokacij. Najpopularnejše destinacije, povezane s krajem Novi Sad so Budimpešta, Zagreb, Beograd. Svoje naslednje potovanje načrtuj vnaprej, da dobiš najboljše ponudbe!
Avtobusna proga iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad pokriva 291 km. FlixBus te lahko pripelje iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad v 4 ure 45 minute. Najhitrejši avtobus na tej povezavi ima 1 postaj(o). Avtobusi FlixBus, ki potujejo iz kraja Novi Sad v kraj Budimpešta, omogočajo dodaten prostor za noge, zasebne vtičnice in sanitarije. Večina avtobusov je opremljena tudi z brezplačnim Wi-Fijem. Poleg tega lahko rezerviraš sedež za svoj avtobusni prevoz v kraj Novi Sad med postopkom rezervacije glede na razpoložljivost. Izbiraš lahko med različnimi vrstami sedežev, kot so panorama, miza in ležalni sedeži. Potovanje z avtobusom iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad je ena najbolj okolju prijaznih možnosti, ki so na voljo, saj zmanjša emisije, povezane s prometom, potniki pa lahko zmanjšajo svoje ogljične emisije ko potujejo s FlixBusom tako, da kliknejo na kvadratek za kompenzacijo CO₂ pri rezervaciji vozovnice.
Iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad lahko prideš že za 25,00 €. Izkoristi naše najboljše ponudbe FlixBusovih vozovnic tako, da potuješ v času, ko ni prometnih konic, in med tednom. Svojo vozovnico iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad najlažje kupiš na tem spletnem mestu ali v aplikaciji. Za nakup vozovnice iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad ti ponujamo številne varne načine plačila. Izbiraš lahko izmed direktne debetne kartice, kreditne kartice(Visa/Mastercard/Maestro/Amex), PayPal, Carte Bleue in iDEal. Ko si enkrat v razdelku za plačilo, lahko vidiš vse razpoložljive možnosti in si izbereš najljubšo. Če imaš težave s plačilom, si oglej našo stran za pomoč glede plačil. Če kupiš avtobusno vozovnico na avtobusu ali na prodajnem mestu, imaš možnost tudi plačila z gotovino.
Ko potuješ iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad, lahko slediš lokaciji svojega avtobusa z našim Sledilnikom avtobusov v realnem času. Le izberite ustrezno avtobusno postajo in preverite čas prihoda. Ugotovite, kje je avtobus, in preverite, ali je na poti kakšna zamuda.
Potniki, ki potujejo iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad lahko brezplačno s seboj prinesejo en kos prijavljene prtljage (50x80x30 cm, up to 20 kg) in en kos ročne prtljage (30x42x18 cm, up to 7kg). Če želiš s seboj vzeti dodatno ali posebno prtljago, lahko vse razpoložljive možnosti preveriš na tej strani.1 Na FlixBus iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad lahko s seboj vzameš svoje kolo, če je ta storitev na voljo. Cene za kolesa lahko najdeš tukaj
Da, vsi FlixBusovi avtobusi iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad so opremljeni za potnike z zmanjšano mobilnostjo. Stremimo k temu, da bi bili naši avtobusi čim udobnejši in dostopnejši za ljudi z omejitvami in omejeno mobilnostjo. Živali, spremljevalke, so dovoljene na vseh FlixBusovih avtobusih, ki potujejo iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad. Prevoz invalidskih vozičkov, zložljivih invalidskih vozičkov, pripomočkov za hojo in drugih pripomočkov za mobilnost, je brezplačen.

Izščeš avtobusne vozovnice iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad?

Ne išči več, imamo vse podrobnosti, ki jih potrebuješ za načrtovanje svojega potovanja z avtobusom. Potovanje Budimpešta do Novi Sad traja približno 4 ure 45 minute in lahko stane le 25,00 €. Prvi avtobus odide ob 08:30 zadnji avtobus pa odide ob 23:00. FlixBus ponuja 3 vožnje vsak dan od Budimpešta do Novi Sad in ko potuješ s FlixBusom, lahko pričakuješ brezplačen Wifi, električne vtičnice in zagotovljen sedež za tvoje potovanje.

Kako rezerviraš avtobusno vozovnico iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad

Rezervacija vozovnice pri FlixBusu je neverjetno preprosta: na tem spletnem mestu ali v brezplačni FlixBus aplikaciji lahko opraviš rezervacijo z le nekaj kliki. Ko kupiš vozovnico iz kraja Budimpešta v kraj Novi Sad na spletu, lahko izbiraš med različnimi varnimi spletnimi načini plačila, kot so neposredna debetna kartica, kreditna kartica (Visa/Mastercard/Maestro/Amex), PayPal, Carte Bleue in iDEal. Alternativno pa lahko plačaš tudi z gotovino kar na avtobusu ali na prodajnem mestu.

Storitve na avtobusu so odvisne od razpoložljivosti