Ti si na vrsti!

Pred uporabo Wi-Fi si vzemi minutko in preveri, kaj lahko storiš z našo brezplačno storitvijo med potovanjem.

Z omrežjem Wi-Fi se lahko povežeš samo na FlixBusu ali FlixTrainu. Odpreti moraš nastavitve Wi-Fi na pametnem telefonu, izbrati »FlixBus Wi-Fi« ali »FlixTrain Wi-Fi« ter sprejeti pogoje in določila. Ko se internetna povezava vzpostavi, lahko začneš brskati po spletu. Če se želiš vrniti na našo ciljno stran z brezžičnim internetom, obišči wifi.flixbus.com ali wifi.flixtrain.com.

Na žalost Wi-Fi ni neomejen. Da bi zagotovili optimizirano pasovno širino in zagotovili boljšo izkušnjo za vse potnike, lahko pride do omejitev hitrosti in delovanja nekaterih spletnih mest. Ko porabiš določeno količino podatkov, ne boš imel dostopa do interneta ali pa bo hitrost povezave zmanjšana. Po izletu boš e-pošti prejel(-a) anketo, ki jo lahko izpolniš in nam pomagaš izboljšati izkušnjo uporabe brezžičnega interneta med potovanjem.

Omejimo količino podatkov in hitrost povezave, da zagotovimo pravično izkušnjo za vsakega potnika. Naš cilj je vsem potnikom zagotoviti najboljšo možno izkušnjo, vendar zaradi pogojev premikanja vozila in omejitev v državi/regiji ne bomo mogli zagotoviti hitrega ali neprekinjenega dostopa do interneta. Če naletiš na slabo internetno povezavo, poskusi znova pozneje, saj morda prečkate območje s slabšo pokritostjo. Ne pozabi izpolniti ankete, ki ti jo bomo poslali po zaključenem potovanju, s katero nam pomagaš dodatno izboljšati izkušnjo Wi-Fi med potovanjem.

Uporabiš lahko storitve WhatsApp, Messenger in druge besedilne storitve, preveriš e-pošto, brskaš po Instagramu in Facebooku (morda bodo možnosti videoposnetkov omejene) ali samo brskaš po spletu.

Platforme za pretakanje videa in zvoka porabijo veliko podatkov, zato je dostop do platform, kot so Netflix, Prime Video, Disney+, TikTok, YouTube ali Spotify, blokiran. Da bi se izognili hitri porabi vašega prenosa podatkov, smo tudi omejili dostop do aplikacijskih trgovin. Če želiš poslušati svoje sezname predvajanja, gledati film ali si ogledati svojo najljubšo TV-oddajo, si pred potovanjem vsebin prenesi v telefon.

Wi-Fi na avtobusu je javen; zato priporočamo, da se izogibate prenosu zasebnih ali občutljivih podatkov, ko ste povezani.

Trenutno nimamo na voljo nobenih dodatnih paketov za prodajo.

Oglejte si naš razdelek za pomoč ali se obrnite na naše strokovnjake za pomoč strankam na spletu.

Doživetje s podjetjem Flix

Storitve med potovanjem

Naši avtobusi imajo sanitarije, vtičnice in celo brezplačen brezžični internet.

Sprotni podatki o poti

Vse informacije o trenutni poti in postajališčih.

Uredi svoje rezervacije

Vsi dodatki

Imaš dodatno prtljago ali prtljago večjih dimenzij? Dodaj jo v svojo rezervacijo in poskrbi, da boš vključil vse!
Potuješ z družino ali prijatelji? Rezerviraj si sedeže in kar najbolje izkoristi svoje potovanje.

Upravljaj svoje potovanje

Moraš spremeniti ali odpovedati svoje potovanje? Svojo rezervacijo lahko spremeniš do 15 minut pred odhodom na naši spletni strani ali aplikaciji FlixBus.