Avtobus Washington ↔ New York, NY

od 22,49 €

Zdravje in varnost

Poskrbite, da boste med potovanjem z nami varni tudi vi in drugi potniki.
Več

Udobje na avtobusu

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami.
Storitve na naših avtobusih

Obsežna mreža avtobusnih povezav

Izbiraj med več kot 3.000 izletniškimi destinacijami v 35 državah in odkrij Evropo s FlixBusom.
Pregled naših povezav

Potuj okolju prijazno

Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.
Potovanje z avtobusom in okolje

Na tej strani


Avtobusne postaje v Washington

Prosimo, upoštevaj: na tvoji vozovnici bo naveden tvoj najnovejši naslov.

Odkrij vse destinacije

Pogosto zastavljena vprašanja

Zadnji FlixBusov prevoz iz kraja Washington v kraj New York odide ob 23:00.
V kraju Washington je 5 postaj; Arlington (Rosslyn), Bethesda, Rockville, Washington DC (Dupont Circle), Washington Union Station. V kraju New York je 7 avtobusnih postaj; New York (GW Bridge), New York City (103 Canal St), New York City Chinatown (28 Allen St), New York City Chinatown (Bowery & Canal St), New York Midtown (31st St & 8th Ave), New York Midtown West, New York Port Authority. Lokacijo FlixBusovih postaj najdeš na zemljevidu na tej strani.
Ne, ni ti treba natisniti vozovnice za potovanje iz kraja Washington v kraj New York. Ob vstopu na avtobus vozniku preprosto pokaži vozovnico na pametnem telefonu ali tablici. Vendar pa priporočamo, da imaš za rezervo pri sebi tudi tiskan izvod.
Najzgodnejši FlixBusov prevoz iz kraja Washington v kraj New York odide ob 00:20.
Iz kraja New York lahko preprosto prideš do 170 vznemirljivih lokacij. Najpopularnejše destinacije, povezane s krajem New York so Boston, MA, Washington, Filadelfija, PA. Svoje naslednje potovanje načrtuj vnaprej, da dobiš najboljše ponudbe!
Da, nočni avtobusi vozijo na progi iz kraja Washington v kraj New York. Ko si na nočnem avtobusu, lahko izkoristiš storitve, ki jih ponujamo. Uživaj z veliko prostora za noge na sedežih, ki jih je mogoče nagniti nazaj, da si zagotoviš udoben spanec na potovanju v kraj New York. Na nočnem avtobusu iz kraja Washington v kraj New York so na voljo vtičnice in Wi-Fi, tako da se lahko zlahka zviješ v klopčič in si ogledaš film skozi ves čas vožnje.
Seveda! Potovanja za konec tedna iz kraja Washington v kraj New York so na voljo, tako da lahko začneš v petek in se vrneš v nedeljo.
Avtobusna proga iz kraja Washington v kraj New York pokriva 363 km. FlixBus te lahko pripelje iz kraja Washington v kraj New York v 4 ure 15 minute. Najhitrejši avtobus na tej povezavi ima 1 postaj(o). Avtobusi FlixBus, ki potujejo iz kraja New York v kraj Washington, omogočajo dodaten prostor za noge, zasebne vtičnice in sanitarije. Večina avtobusov je opremljena tudi z brezplačnim Wi-Fijem. Poleg tega lahko rezerviraš sedež za svoj avtobusni prevoz v kraj New York med postopkom rezervacije glede na razpoložljivost. Izbiraš lahko med različnimi vrstami sedežev, kot so panorama, miza in ležalni sedeži. Potovanje z avtobusom iz kraja Washington v kraj New York je ena najbolj okolju prijaznih možnosti, ki so na voljo, saj zmanjša emisije, povezane s prometom, potniki pa lahko zmanjšajo svoje ogljične emisije ko potujejo s FlixBusom tako, da kliknejo na kvadratek za kompenzacijo CO₂ pri rezervaciji vozovnice.
Iz kraja Washington v kraj New York lahko prideš že za 22,49 €. Izkoristi naše najboljše ponudbe FlixBusovih vozovnic tako, da potuješ v času, ko ni prometnih konic, in med tednom. Svojo vozovnico iz kraja Washington v kraj New York najlažje kupiš na tem spletnem mestu ali v aplikaciji. Za nakup vozovnice iz kraja Washington v kraj New York ti ponujamo številne varne načine plačila. Izbiraš lahko izmed direktne debetne kartice, kreditne kartice(Visa/Mastercard/Maestro/Amex), PayPal, Carte Bleue in iDEal. Ko si enkrat v razdelku za plačilo, lahko vidiš vse razpoložljive možnosti in si izbereš najljubšo. Če imaš težave s plačilom, si oglej našo stran za pomoč glede plačil. Če kupiš avtobusno vozovnico na avtobusu ali na prodajnem mestu, imaš možnost tudi plačila z gotovino.
Ko potuješ iz kraja Washington v kraj New York, lahko slediš lokaciji svojega avtobusa z našim Sledilnikom avtobusov v realnem času. Le izberite ustrezno avtobusno postajo in preverite čas prihoda. Ugotovite, kje je avtobus, in preverite, ali je na poti kakšna zamuda.
Potniki, ki potujejo iz kraja Washington v kraj New York lahko brezplačno s seboj prinesejo en kos prijavljene prtljage (50x80x30 cm, up to 20 kg) in en kos ročne prtljage (30x42x18 cm, up to 7kg). Če želiš s seboj vzeti dodatno ali posebno prtljago, lahko vse razpoložljive možnosti preveriš na tej strani.1 Na FlixBus iz kraja Washington v kraj New York lahko s seboj vzameš svoje kolo, če je ta storitev na voljo. Cene za kolesa lahko najdeš tukaj
Da, vsi FlixBusovi avtobusi iz kraja Washington v kraj New York so opremljeni za potnike z zmanjšano mobilnostjo. Stremimo k temu, da bi bili naši avtobusi čim udobnejši in dostopnejši za ljudi z omejitvami in omejeno mobilnostjo. Živali, spremljevalke, so dovoljene na vseh FlixBusovih avtobusih, ki potujejo iz kraja Washington v kraj New York. Prevoz invalidskih vozičkov, zložljivih invalidskih vozičkov, pripomočkov za hojo in drugih pripomočkov za mobilnost, je brezplačen.

Izščeš avtobusne vozovnice iz kraja Washington v kraj New York?

Ne išči več, imamo vse podrobnosti, ki jih potrebuješ za načrtovanje svojega potovanja z avtobusom. Potovanje Washington do New York traja približno 4 ure 15 minute in lahko stane le 22,49 €. Prvi avtobus odide ob 00:20 zadnji avtobus pa odide ob 23:00. FlixBus ponuja 33 vožnje vsak dan od Washington do New York in ko potuješ s FlixBusom, lahko pričakuješ brezplačen Wifi, električne vtičnice in zagotovljen sedež za tvoje potovanje.

Kako rezerviraš avtobusno vozovnico iz kraja Washington v kraj New York

Rezervacija vozovnice pri FlixBusu je neverjetno preprosta: na tem spletnem mestu ali v brezplačni FlixBus aplikaciji lahko opraviš rezervacijo z le nekaj kliki. Ko kupiš vozovnico iz kraja Washington v kraj New York na spletu, lahko izbiraš med različnimi varnimi spletnimi načini plačila, kot so neposredna debetna kartica, kreditna kartica (Visa/Mastercard/Maestro/Amex), PayPal, Carte Bleue in iDEal. Alternativno pa lahko plačaš tudi z gotovino kar na avtobusu ali na prodajnem mestu.

Storitve na avtobusu so odvisne od razpoložljivosti