Avtobus Riga ↔ Talin

od 11,49 €

Zdravje in varnost

Poskrbite, da boste med potovanjem z nami varni tudi vi in drugi potniki.
Več

Udobje na avtobusu

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami.
Storitve na naših avtobusih

Obsežna mreža avtobusnih povezav

Izbiraj med več kot 3.000 izletniškimi destinacijami v 35 državah in odkrij Evropo s FlixBusom.
Pregled naših povezav

Potuj okolju prijazno

Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.
Potovanje z avtobusom in okolje

Na tej strani


Avtobusne postaje v Riga

Prosimo, upoštevaj: na tvoji vozovnici bo naveden tvoj najnovejši naslov.

Odkrij vse destinacije

Pogosto zastavljena vprašanja

Iz kraja Talin lahko preprosto prideš do 219 vznemirljivih lokacij. Najpopularnejše destinacije, povezane s krajem Talin so Riga, Vilna, Varšava. Svoje naslednje potovanje načrtuj vnaprej, da dobiš najboljše ponudbe!
Da, nočni avtobusi vozijo na progi iz kraja Riga v kraj Talin. Ko si na nočnem avtobusu, lahko izkoristiš storitve, ki jih ponujamo. Uživaj z veliko prostora za noge na sedežih, ki jih je mogoče nagniti nazaj, da si zagotoviš udoben spanec na potovanju v kraj Talin. Na nočnem avtobusu iz kraja Riga v kraj Talin so na voljo vtičnice in Wi-Fi, tako da se lahko zlahka zviješ v klopčič in si ogledaš film skozi ves čas vožnje.
Seveda! Potovanja za konec tedna iz kraja Riga v kraj Talin so na voljo, tako da lahko začneš v petek in se vrneš v nedeljo.

Izščeš avtobusne vozovnice iz kraja Riga v kraj Talin?

Ne išči več, imamo vse podrobnosti, ki jih potrebuješ za načrtovanje svojega potovanja z avtobusom. Potovanje Riga do Talin traja približno 4 ure 11 minute in lahko stane le 10,99 €. Prvi avtobus odide ob 03:00 zadnji avtobus pa odide ob 23:59. FlixBus ponuja 10 vožnje vsak dan od Riga do Talin in ko potuješ s FlixBusom, lahko pričakuješ brezplačen Wifi, električne vtičnice in zagotovljen sedež za tvoje potovanje.

Kako rezerviraš avtobusno vozovnico iz kraja Riga v kraj Talin

Rezervacija vozovnice pri FlixBusu je neverjetno preprosta: na tem spletnem mestu ali v brezplačni FlixBus aplikaciji lahko opraviš rezervacijo z le nekaj kliki. Ko kupiš vozovnico iz kraja Riga v kraj Talin na spletu, lahko izbiraš med različnimi varnimi spletnimi načini plačila, kot so neposredna debetna kartica, kreditna kartica (Visa/Mastercard/Maestro/Amex), PayPal, Carte Bleue in iDEal. Alternativno pa lahko plačaš tudi z gotovino kar na avtobusu ali na prodajnem mestu.

Storitve na avtobusu so odvisne od razpoložljivosti