Avtobus Koper ↔ Siegen

od 79,99 €

Zdravje in varnost

Poskrbite, da boste med potovanjem z nami varni tudi vi in drugi potniki.
Več

Udobje na avtobusu

Naši avtobusi so opremljeni z velikimi in udobnimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami.
Storitve na naših avtobusih

Obsežna mreža avtobusnih povezav

Izbiraj med več kot 3.000 izletniškimi destinacijami v 35 državah in odkrij Evropo s FlixBusom.
Pregled naših povezav

Potuj okolju prijazno

Naši učinkoviti avtobusi se dokazano ponašajo z odličnim ogljičnim odtisom na potnika oz. prevoženi kilometer.
Potovanje z avtobusom in okolje

Na tej strani


Avtobusne postaje v Koper

Prosimo, upoštevaj: na tvoji vozovnici bo naveden tvoj najnovejši naslov.

Odkrij vse destinacije

Pogosto zastavljena vprašanja

Zadnji FlixBusov prevoz iz kraja Koper v kraj Siegen odide ob 15:20.
V kraju Koper je 2 postaj; Koper Banka, Koper avtobusna postaja. V kraju Siegen je ena sama avtobusna postaja; Siegen (Koblenzer Straße) Lokacijo FlixBusovih postaj najdeš na zemljevidu na tej strani.
Ne, ni ti treba natisniti vozovnice za potovanje iz kraja Koper v kraj Siegen. Ob vstopu na avtobus vozniku preprosto pokaži vozovnico na pametnem telefonu ali tablici. Vendar pa priporočamo, da imaš za rezervo pri sebi tudi tiskan izvod.
Najzgodnejši FlixBusov prevoz iz kraja Koper v kraj Siegen odide ob 00:20.
Iz kraja Siegen lahko preprosto prideš do 46 vznemirljivih lokacij. Najpopularnejše destinacije, povezane s krajem Siegen so Frankfurt, Berlin, München. Svoje naslednje potovanje načrtuj vnaprej, da dobiš najboljše ponudbe!
Iz kraja Koper v kraj Siegen lahko prideš že za 79,99 €. Izkoristi naše najboljše ponudbe FlixBusovih vozovnic tako, da potuješ v času, ko ni prometnih konic, in med tednom. Svojo vozovnico iz kraja Koper v kraj Siegen najlažje kupiš na tem spletnem mestu ali v aplikaciji. Za nakup vozovnice iz kraja Koper v kraj Siegen ti ponujamo številne varne načine plačila. Izbiraš lahko izmed direktne debetne kartice, kreditne kartice(Visa/Mastercard/Maestro/Amex), PayPal, Carte Bleue in iDEal. Ko si enkrat v razdelku za plačilo, lahko vidiš vse razpoložljive možnosti in si izbereš najljubšo. Če imaš težave s plačilom, si oglej našo stran za pomoč glede plačil. Če kupiš avtobusno vozovnico na avtobusu ali na prodajnem mestu, imaš možnost tudi plačila z gotovino.
Ko potuješ iz kraja Koper v kraj Siegen, lahko slediš lokaciji svojega avtobusa z našim Sledilnikom avtobusov v realnem času. Le izberite ustrezno avtobusno postajo in preverite čas prihoda. Ugotovite, kje je avtobus, in preverite, ali je na poti kakšna zamuda.
Potniki, ki potujejo iz kraja Koper v kraj Siegen lahko brezplačno s seboj prinesejo en kos prijavljene prtljage (50x80x30 cm, up to 20 kg) in en kos ročne prtljage (30x42x18 cm, up to 7kg). Če želiš s seboj vzeti dodatno ali posebno prtljago, lahko vse razpoložljive možnosti preveriš na tej strani.1 Na FlixBus iz kraja Koper v kraj Siegen lahko s seboj vzameš svoje kolo, če je ta storitev na voljo. Cene za kolesa lahko najdeš tukaj
Da, vsi FlixBusovi avtobusi iz kraja Koper v kraj Siegen so opremljeni za potnike z zmanjšano mobilnostjo. Stremimo k temu, da bi bili naši avtobusi čim udobnejši in dostopnejši za ljudi z omejitvami in omejeno mobilnostjo. Živali, spremljevalke, so dovoljene na vseh FlixBusovih avtobusih, ki potujejo iz kraja Koper v kraj Siegen. Prevoz invalidskih vozičkov, zložljivih invalidskih vozičkov, pripomočkov za hojo in drugih pripomočkov za mobilnost, je brezplačen.

Izščeš avtobusne vozovnice iz kraja Koper v kraj Siegen?

Ne išči več, imamo vse podrobnosti, ki jih potrebuješ za načrtovanje svojega potovanja z avtobusom. Potovanje Koper do Siegen traja približno 18 ure 25 minute in lahko stane le 79,99 €. Prvi avtobus odide ob 00:20 zadnji avtobus pa odide ob 15:20. FlixBus ponuja 2 vožnje vsak dan od Koper do Siegen in ko potuješ s FlixBusom, lahko pričakuješ brezplačen Wifi, električne vtičnice in zagotovljen sedež za tvoje potovanje.

Kako rezerviraš avtobusno vozovnico iz kraja Koper v kraj Siegen

Rezervacija vozovnice pri FlixBusu je neverjetno preprosta: na tem spletnem mestu ali v brezplačni FlixBus aplikaciji lahko opraviš rezervacijo z le nekaj kliki. Ko kupiš vozovnico iz kraja Koper v kraj Siegen na spletu, lahko izbiraš med različnimi varnimi spletnimi načini plačila, kot so neposredna debetna kartica, kreditna kartica (Visa/Mastercard/Maestro/Amex), PayPal, Carte Bleue in iDEal. Alternativno pa lahko plačaš tudi z gotovino kar na avtobusu ali na prodajnem mestu.

Storitve na avtobusu so odvisne od razpoložljivosti