Če imaš težave pri dostopanju do tega spletnega mesta, te prosimo, da nas pokličeš na +49 (0)30 300 137 300 ali prek aplikacije Pomočnik Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Ugodno potovanje na Bavarsko z avtobusom

Ugodno potovanje na Bavarsko z avtobusom

Poleg Mecklenburg-Predpomorjanske spada Bavarska k najbolj priljubljenim počitniškim ciljem in tudi to ima svoje razloge: V površinsko največji zvezni deželi počitnice zagotovo niso monotone. Od razgibanh pokrajin prek kulturne ponudbe bavarske metropole in glavnega mesta dežele Münchna pa do edinstvene bavarske miselnosti in načina življenja. Ob tem je Bavarska tudi idealna celoletna destinacija: Spomladi odkrivaj mesta, ki so prejela priznanje UNESC-a, Würzburg, Regensburg ali Bamberg, odpravi se na kolesarsko, pohodniško ali veslaško turo poleti, jeseni obišči številne veselice in festivale piva, za zimske počitnice pa spakiraj smuči in snowboard.

Še vedno nisi obiskal/-a gradu Neuschwanstein pri kraju Füssen, augsburgške Puppenkiste ali Hofbräuhausa v Münchnu? Potem je čas, da se usedeš na naslednji avtobus proti Bavarski in zagnati tvoje raziskovalno popotovanje!

 

Avtobusne postaje na Bavarskem

Ktoré dovolenkové ciele v Bavorsku by ste si nemali nechať ujsť

Ugodno potovanje na Straubing z avtobusom

Straubing - mesto številnih obrazov

V spodnjebavarskem mestu Straubing an der Donau šarmu trandicionalnega mesteca ni mogoče uiti. Na nekdanjem naselju Keltov in Rimljanov zdaj stojijo pisane patricijske hišice, bogate cerkve s pisanimi, umetelnimi steklenimi okni, živahne tržnice in eno od najbolj osupljivih pokopališč v Nemčiji. Najzgodnejši nagrobni spomeniki in kapelice okoli romanske bazilike sv. Peter so bili postavljeni v 14. stoletju. Če želiš še bolj nazaj v času, obišči svetovno znan rimski zaklad v muzeju Gauböden. Iz časov vojvodstva Straubing-Holland je med drugim ostal dvorec na Donavi, kjer vsaka štiri leta potekajo festivali Agnes-Bernauer-Festspiele. (Naslednji Termin 2019)

Rezerviraj svoj avtobus na dolge razdalje v Straubing

Ugodno potovanje na Ingolstadt z avtobusom

Ingolstadt – tehnika, tradicionalna gradnja in nakupovalni Outlet

Ingolstadt dokazuje, da tradicija in sodobnost nista nujno nasprotna si pola. V nekdanji bavarski grofovski rezidenci bavarskega zakona o čistosti piva ne samo uporabljajo, temveč ga je tam tudi prvič razglasil grof Wilhelm IV 1516. Navdušencem nad avtomobili v univerzitetnem mestu ni treba dolgo razmišljati o tem, kaj bi počeli. Na forumu Audi Forum Ingolstadt prejmeš vpogled v zakulisje proizvodnje in zgodovino znamke Audi. Ker lahko prihraniš že s prihodom z avtobusom na dolge razdalje v Ingolstadt, lahko preprosto nadaljuješ z lovom na ugodne nakupe v Ingolstadt Village. Strašljive stvari se dogajajo po vodenem doživljajskem ogledu „Dr. Frankensteins Mystery Tour“ skozi Ingolstadt, kjer lahko v živo doživiš originalna prizorišča iz grozljivega romana avtorice Mary Shelley s čisto druge perspektive. Druge doživljajske ture najdeš na Ingolstadt-Tourismus.de.

Rezerviraj avtobus na dolge razdalje v Ingolstadt

 

Zakaj potovati na Bavarsko z avtobusom na dolge razdalje

Informacije o številu kosov prtljage na avtobusu

2 kosi prtljage vključeni

Potuj brez dodatnih stroškov in nadležnega vlačenja kovčkov. Na večini avtobusov je prostor tudi za tvoje kolo!
Preveri naše avtobusne vozne rede in poišči svojo avtobusno postajo

Postaje v središču

Pripeljemo te neposredno v najljubše počitniške kraje v Belgiji.
Brezplačen wifi na vseh naših avtobusih
Brezplačen WLAN
Med vožnjo z avtobusom v Belgijo uživaj ob brezplačnem WLAN-u, na voljo pa imaš tudi vtičnice.
Ugodne vozovnice
Ugodne vozovnice
Pri potovanju z avtobusom v Belgijo prihrani, denar pa raje porabi za praline!