Če imaš težave pri dostopanju do tega spletnega mesta, te prosimo, da nas pokličeš na +49 (0)30 300 137 300 ali prek aplikacije Pomočnik Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

FlixBus Nasveti za potovanja

Festivali in koncerti v Evropi 2018
Romantični vikend v evropskem mestu, s FlixBus avtobusom
Ideje za romantični vikend
Nakupovanje s FlixBusom
Najboljše shopping destinacije

Avtobusno potovanje – brez omejitev

Potovati z avtobusom pomeni veliko več kot sam prevoz od točke A do točke B. Omogoča obisk novih krajev, odkrivanje skritih kotičkov, druženje s prijatelji ali sprostitev z najljubšo osebo. Na voljo imaš več kot 1200 destinacij po celotni Evropi in ker vemo, da je izbor pester, smo ti pripravili nasvete za potovanja. Imaš rad nakupovanje, pa vendar so popusti še zelo daleč? Si za romantični oddih ali razvajanje v dvoje? Ne veš kaj podariti partnerju za rojsni dan ali valentinovo? Iščeš najbolj udoben in ugoden prevoz do letališča? Ali te morda zanimajo pustovanja po Evropi, božične tržnice, smučanje, halloween in drugi posebni dnevi? Preglej kako ugodno potovati po Evropi.

Najboljši zabaviščni parki v Evropi
Odkrij najboljše zabaviščne parke v Evropi
Z avtobusom do večjih evropskih letališč
Prevoz do večjih evropskih letališč
Oktoberfest: potuj pono?i in privar?uj
Oktoberfest 2018: kje, kdaj in cene

Odkrij Evropo

Spoznavanje evropskih mest, prelepih prestolnic kot manjših krajev še nikoli ni bilo lažje. Potovanja širijo obzorja, spodbujajo tvojo radovednost, ustvarjajo spomine in nepozabne trenutke. Vse to ti da nov zagon, dodatno energijo in motivacijo za življenje. Danes je to s FlixBusom mogoče, saj ti omogoča poceni potovati širom sveta. Preglej naslednje nasvete za potovanja in odkrij najlepše destinacije v Evropi. Bodi drzen, rezerviraj vozovnico za avtobus in uživaj življenje!