Če imaš težave pri dostopanju do tega spletnega mesta, te prosimo, da nas pokličeš na +49 (0)30 300 137 300 ali prek aplikacije Pomočnik Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Naša zgodba

Nova evropska blagovna znamka

Mladost, zelena barva in prisotnost skoraj po celotni Evropi! Vsakodnevno širimo našo mrežo povezav zato, da bomo jutri tudi v tvojem kraju (če še danes nismo). Naš cilj je zagotoviti edinstveno potovalno izkušnjo, ne glede na to kje stopiš na avtobus, naj bo to München, Barcelona ali Ljubljana. Nekoč poznani kot »Meinfernbus FlixBus«, od danes dalje smo »FlixBus«, oz na naših tleh nas lahko poimenuješ kar FlixBus Slovenija, saj si prizadevamo povezati čim več slovenskih mest.

Potuj zeleno – odkrivaj, spoznavaj, uživaj!

Danes imamo več kot 100.000 avtobusnih povezav, v 900 destinacij in kar 20 evropskih držav. Avtobusni prevozi so cenovno ugodni, udobni, varni in okolju prijazen način potovanja. Želimo si, da je FlixBus potovanje več kot samo prevoz, vendar del doživetja, kjer ti pomagamo doseči tvojo želeno destinacijo. Obišči evropsko prestolnico, babico v Avstriji ali si privošči počitnice na Hrvaški obali (pa naj bo to katera druga obala).

Tvoje mnenje šteje

Po vsakem avtobusnem prevozu te bomo prosili na izpolnitev kratke ankete. Tvoje mnenje šteje, saj si prizadevamo biti vsak dan boljši! V kolikor si z nami zadovoljen, bi rad delil pozitivno (ali negativno izkušnjo) nam lahko pišeš na feedback@flixbus.com (v angleščini) ali za slovensko govoreče na katja.sabadin@flixbus.com (sprejemamo tudi druge business predloge).

V kolikor imaš vprašanje ti priporočamo, da si najprej pogledaš Odgovore na pogosta vprašanja.

Rezerviraj FlixBus prevoz še danes!
FlixBus Slovenija in Meinfernbus

Zgodba o zelenih avtobusih

FlixBus so ustanovili 3 mladeniči v Munchenu, ki so želeli ponuditi trajnostni in okolju prijazen način potovanja po ugodnih cenah. Pisalo se je leto 2013, ko se je MeinFernbus širil s svojimi zelenimi avtobusi po vsej Nemčiji. Istega leta, je prišlo do »padca železniškega monopola«, ko sta se obe podjetji FlixBus kot MeinFernbus izkazalai kot vodilni na trgu. Po dveh letih rivalstva, sta se podjetji odloičili združiti moči, vizijo in poslanstvo. Danes je to eno podjetje, ki je zgled uspešnega poslovnega modela, kot to opisuje tudi Andro Goblon. Več si lahko prebereš tukaj.

Ne le Nemčija, temveč tudi Slovenija, Hrvaška, Italija...

FlixBus je sedaj prisoten kar v 20 državah in tudi v Sloveniji, v naslednjih mestih: Ljubljana, Maribor, Koper, Portorož, Ptuj, Bled in Postojna. 3-članska ekipa se je razvila v več kot 1000 člansko ekipo, ki vsak dan stremi k boljšemu jutri, iz pisasrne v Munchenu, Berlinu, Milanu in Zagrebu. Poleg teh, ne smemo pozabiti na prijazne in profesionalne voznike, ki omogočajo varno dnevno kot nočno potovanje. Za več informacij si preberi razdevek »O Nas« in nam sledi na Facebooku kot Instagramu, kjer radi podelimo tudi kakšno brezplačno vožnjo.