Če imaš težave pri dostopanju do tega spletnega mesta, te prosimo, da nas pokličeš na +49 (0)30 300 137 300 ali prek aplikacije Pomočnik Google FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Darilni boni in kuponi

Podari darilni bon ali izkoristi vrednostni kupon za FlixBus potovanje

Pokloni darilne bone in osvoji vrednostne kupone 

Avtobusni prevoz po Evropi - FlixBus darilni boni

Naši darilni boni

Popolno darilo za vsako priložnost – FlixBus darilna kartica! Če ne veš, kakšno darilo bi podaril nekomu posebnemu, zakaj se potem ne odločiš za oddih v enem od več kot 2.500 evropskih mest?

Naše darilne kartice za avtobusna potovanja so na voljo v naslednjih vrednostih: 10 €, 25 € ali 40 €. Enostavno izberi želeno vrednost darilne kartice/darilnega bona in opravi nakup v naši spletni trgovini Fanshop, mi pa ti bomo tvoj kupon takoj poslali na tvoj e-poštni naslov.

Darilni bon lahko enostavno unovčiš ob rezervaciji na spletni strani FlixBus.si – med postopkom rezervacije samo vnesi svojo kodo.

Pridobi kupon

Poišči brezplačne avtobusne kupone ...

Želiš prejeti nekaj brezplačnih kuponov? In potovati z avtobusom po Evropi najceneje kar se da? Ali pa morda celo potovati brezplačno -s sodelovanjem na enem od naših natečajev? Ni problema!

Pri Flixbusu organiziramo razne natečaje, žrebanja in spontana obdarovanja, ki jih nikakor ne smeš zamuditi! Naj bo to natečaj za oblikovanje avtobusa ali izziv s selfiji na enem od naših novih potovanj po Evropi, pri FlixBus-u boš vedno imel/-a možnost osvojiti brezplačne avtobusne prevoze in kupone.

Preprosto registriraj se za prejemanje naših spletnih novic še danes! Tako ne boš le med prejemniki naših ekskluzivnih ponudb, popustov in kuponov, temveč boš tudi med prvimi obveščenimi o vseh naših novostih.

Všečkaj našo Facebook stran in nikoli ne spreglej naših ekskluzivnih ponudb in obdarovanj – bodi med prvimi, ki boste izvedeli za naše promocije, natečaje in obdarovanja!